2777
2789
عنوان

شوهرم..

383 بازدید | 19 پست

بچه ها شوهرم این بار دومه که فهمیدم فیلم بد نگا کرده خیلی داغون شدم شب که میرم میخوابم میشینه نگا میکنه بعد اونوقت میگه مگه چیه نگا کنم من تورو ترجیح میدم و اینکه همه مردا نگا میکنن .. درصورتی که هر موقع رفتم سمتش منو پس زده 😔😔دوست دارم بمیرم الان .. توروخدا بهم بگید چیکار کنم؟؟؟باهاش دعوا کردم خیلی اونم اخرش عصبی شد گف میام خونه حسابتو میرسم… خیلی حالم بده 😭اصلا وقتی فک میکنم رفته اونجای زنای دیگرو دیده که تحریک بشه یا حتی خوشش میاد دوست دارم طلاق بگیرم😭

همشون سر و ته یه کرباسن.....اه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیلم پ و ر ن اعتیاده و مثل سایر اعتیادها با جنگ و دعوا ترک نمیشه هرچی هم به روش بیاری بدتر میکنه 

خودش باید ترک کنه شما فقط میتونی بی اعتنایی کنی یا جدابشی باور کن از طرف شما نمیشه کنترل کرد ولی از طرف خودش چرا 

مثلا با محرک های اخلاقی یا اگه مذهبیه با محرک های مذهبی میشه به زبون بگیریش ولی وادارش نمیتونی بکنی

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................