منظورتون این هست که ملک متعلق به خانم باشه و همسرش وام رو دریافت کنه؟
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
خیر عزیزجان، وام فقط به منزلی تعلق میگیره که به نام شخصی غیر از بستگان درجه یک اعضای خانواده باشه، ی ...
الان ما تو خونه پدر شوهرم نشستیم پس نمیتونیم بگیریم؟ اخه خواهر شوهرم مستاجر پدر شوهرشه ولی گرفتن ولی چون من ملکی به نامم هست پرسیدم که میشه یا نه چون طرح ملی مسکن برای ما نشد چون گفتن ملکی به نام منه
الان ما تو خونه پدر شوهرم نشستیم پس نمیتونیم بگیریم؟ اخه خواهر شوهرم مستاجر پدر شوهرشه ولی گرفتن ولی ...
طرح ملی مسکن شرایط متفاوتی با وام مستاجری داره، عجیب هست که خواهر همسرتون گرفتند اگر ملک بنام پدر همسرشون هست، چون در شرایط قید شده که به بستگان تعلق نمیگیره و بنده در همین حد اطلاع دارم.
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.