2777
2789
عنوان

کیا دختر ۸ ساله دارن چجوریه رفتارش

732 بازدید | 25 پست

من ک دارم دق میکنم از دستش هرکاریم میکنم هر چقدرم نصیحتش میکنم این کار و بکن این کار و نکن آدم نمیشه مریض شدم دیگه.یه پسر ۱ ماهه هم دارم از وقتی ب دنیا اون ه شرایط خونه بدتر شده افسرده ام دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا دخترت  حس حسادت یا ترد شدن از  طرف شما میکنه بچه ۱ ماهت توجه رو نمی‌فهمه ولی دخترت میفهمه ب اون بیشتر توجه کن تا اون بچه رو قبول کنه بدش مطمعن باش تو نگه داریش هم کمک میکنه .

الان بچه ها یکم لجوج هستن کلا دختر شمام   چون بچه آوردید یدونه یکم احتمالا بهانه گیر تر شده

به نظرم کمک گرفتن از مشاور و خوندن کتاب و مقاله های کودک و نوجوان و تحقیق درمورد فرزند پروری و... خیلی بیشتر کمک می‌کنه تا راهنمایی هایی که ممکنه کاملا غلط باشه .

دوران بارداری و قبل اقدام باید به این قضایا فکر کردحتما .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

منم دخترم ۸ سالشه باید بهش بگم این کارو بکن اون کارو نکن.

ولی در عوض زیادی دلسوزمه زیادی بفکرمه زیادی کمک حالمه 

ظرفای شام رو میشوره تو جم کردن خونه کمکم میکنه طوری که باهم مسابقه میزاریم کی زودتر تموم کنه مثلا من اتاق اون پذیرایی یا برعکس 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀