2777
2789
عنوان

امتحان شیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 39 پست
فکر کردم دوازدهمیی بشین بخون راحت نمره بالا می گیری 😂منم خیلی خستم الان وقت استراحتمه تا یه ساعت دی ...

نه ترمیمم پارسال اینقدر خوندمش حالم ازش بهم میخوره

تازه شروع کردی؟ یا فقط فصل ۴ برات مونده

اگر نرسم اره احتنالا

خوشبحالت من یک درصدم احتمال نمیدادم برگزار شه چند ساعت طول کشید رسیدی به این فصل؟ .

من امسال نخونده بودم واسه همین فیلم آمادگی برا نهایی نگاه کردم زیاد طول کشید

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ترمیمم پارسال اینقدر خوندمش حالم ازش بهم میخوره تازه شروع کردی؟ یا فقط فصل ۴ برات مونده اگر نرس ...

منم احتمالا بیدار بمونم نه تازه شروع نکردم یه دور فصل ۱ و۲رو خوندم فصل ۳نصفه خوندم تمرین دوره ای هاشو  و متن کتابشو نخوندم قشنگ الان دارم میرم ۴

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

من تا الان لای کتابو باز نکرده بودم دو فصل اولو فقط خوندم یه دور  بنظرتون ۳ و ۴ چقدر طول میکشه ...

کمتر طول میکشه ۳و۴ 

خوبه بترکونی ایشالا منم شروع کنم ببینم چی میشه

ایشاالله تو هم بترکونی

من تا الان لای کتابو باز نکرده بودم دو فصل اولو فقط خوندم یه دور  بنظرتون ۳ و ۴ چقدر طول میکشه ...

چند ساعت طول کشید دو فصل اولو بخونی؟

بارم اشلی از فصل ۱ و ۲ عه اون دوتا اسونن واقعا

چند ساعت طول کشید دو فصل اولو بخونی؟ بارم اشلی از فصل ۱ و ۲ عه اون دوتا اسونن واقعا

والا من زیاد نخونده بودم همش یبار نوبت اول 

از دیروز همین موقع شروع کردم الان تموم کردم 

واسه من چون هم یکم درگیر حواشی بود و اخبار 

هم متاهلم هر نیم ساعت گاهی پا میشم خونه رو مرتب میکنم ظرف میشورم غذا میپزم طول کشید 

یک بنظر من راحت تر و طولانی تر بود دو هم سخت نیستا ولی بیشتر فرمولیه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792