دوستان اگه مشاور تحصیلی تون برنامه تون رو دیر بفرسته براتون مثلا با ۳. روز تاخیر ، و عذرش هم موجه نباشه . چون گردش و تفریح و باشگاه بوده اصلا پیام شما رو ندیده طی ۳ روز هر بار آرش خواستید بفرسته ولی نفرستاده. چه برخوردی می کنید؟ حتی اگه خیلی باهاش ارتباط گرفته باشید و راضی باشید از سبک برنامه ریزیش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قطعا بهش مبگم اگه یک بار دیگه این گارتون تکرار بشه مشاوره رو لغو میکنم وقتی اینجوری بگی اون خ ...
میدونه خیلی نیاز دارم به برنامه ریزی ش ، دوس دارم خفش کنم ، ولی از طرفی میترسم قبل اینکه من کنسل کنم اون کنسل کنه چون سرش شلوغه زیاد ، ولی دوست دارم ادبش کنم ، دوست دارم بهش بفهمونم ارزش زمان یعنی چی!
بستگی داره . اگه مرد باشه دهنش رو صاف میکنم ولی زن باشه نه .چون اکثر مواقع زن ها یه دلیلی دارن و بدون دلیل هیچوقت کاری رو ول نمیکنن و بیشتر از مردا پیگیر کارتن