2777
2789
عنوان

کنکوریا

106 بازدید | 11 پست

دوستان اگه مشاور تحصیلی تون برنامه تون رو دیر بفرسته براتون مثلا با ۳. روز تاخیر ، و عذرش هم موجه نباشه . چون گردش و تفریح و باشگاه بوده اصلا پیام شما رو ندیده طی ۳ روز هر بار آرش خواستید بفرسته ولی نفرستاده.  چه برخوردی می کنید؟ حتی اگه خیلی باهاش ارتباط گرفته باشید و راضی باشید از سبک برنامه ریزیش

قطعا بهش مبگم اگه یک بار دیگه این گارتون تکرار بشه مشاوره رو لغو میکنم 

وقتی اینجوری بگی اون خودشو جمع و جور مبکنه 

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قطعا بهش مبگم اگه یک بار دیگه این گارتون تکرار بشه مشاوره رو لغو میکنم  وقتی اینجوری بگی اون خ ...

میدونه خیلی نیاز دارم به برنامه ریزی ش ، دوس دارم خفش کنم ، ولی از طرفی میترسم قبل اینکه من کنسل کنم اون کنسل کنه چون سرش شلوغه زیاد ، ولی دوست دارم ادبش کنم ،  دوست دارم بهش بفهمونم ارزش زمان یعنی چی!

میدونه خیلی نیاز دارم به برنامه ریزی ش ، دوس دارم خفش کنم ، ولی از طرفی میترسم قبل اینکه من کنسل کنم ...

خب به پشتیبانی اکادمی که باهاش مشاوره داری بگو 

بگو که مثلا من از مشاورم بخاطر ابنکه آن تایم نیستن راضی نیستم و به شما خواستم بگم که پیگیری کنید 

یا به خودش بگو که واقعا این کارتون منو اذیت میکنه و خیلی منو عقب میندازه لطفا زمان و آن تایم بودنو رعایت کنید 

یا مثلا به خونواده بگو بهش زنگ بزنن بگن که دختر ما توی چند روزی که برنامه نداره واقعا اذیت میشه و کلا سردرگمه 

خب به پشتیبانی اکادمی که باهاش مشاوره داری بگو  بگو که مثلا من از مشاورم بخاطر ابنکه آن تایم ن ...

ن عزیزم جزو آکادمی نیست ، مستقل هست ، 

منم دختر خونه نیستم خانم متاهلم ، 

ولی این حرفاتو حتما بهش میگم 

اینکه آن تایم نبودنش منو اذیت میکنه 

و چند روزی که برنامه ندارم سردرگمم. 

مرسی ازت یک دنیا🌹 حرفات کمک کننده بود خیلی زیاد

ن عزیزم جزو آکادمی نیست ، مستقل هست ،  منم دختر خونه نیستم خانم متاهلم ،  ولی این حرفاتو ...

وای ببخشید نمیدونستم متاهلین 

فدای تو امیدوارم کمکت کرده باشم