2777
2789
عنوان

نهایی ترمیم معدل کمک توروخدا

126 بازدید | 7 پست

امروز رفتم صفحه سازمان سنجش جای آیکون کنکور سراسری رو نگاه کردم رو اون سوابق تحصیلی کلیک کردم نگاه کردم تا مرحله ترمیم میره و جای ویرایش اون صفحه رو که باز میکنم زده در انتظار پرداخت و ویرایش تاریخش دقیقا تاریخی هست که من پول زدم برای ترمیم از حسابم کم شده کارتمم هنوز صادر نشده تو سایتش که نگاه کردم زده صادر نشده و حوزه بندی هنوز نشدین 

فردا امتحانه چطوری حوزه بندی نشده آخه 

الان همش نگرانم که پرداختی صورت نگرفته باشه ولی من از حسابم کم شده چرا اینجوری شده اخه

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سیم کارت به اسم خودت داری خیلی راحت از طریق درگاه عموم برو بگیر من اونجوری گرفتم 

اگه نتونستی از اونجا هم بگیری تو سایت مای مدیو یه جمله (برای دریافت کارت امتحان نهایی اینجا کلیک کنید) اونو بزن دو تا جای خالی داره یکیش رو نوشته رمز عبور یکیش نام کاربری تو جفتش رو کد ملیت رو بزن کارتت برات میاد

اگه سیم کارت به اسم خودت داری خیلی راحت از طریق درگاه عموم برو بگیر من اونجوری گرفتم  اگه نتون ...

نه سیم کارت به نام خودم ندارم

از سایت مای مدیو رفتم میزنه کارتی برای شما صادر نشده خیلی نگرانم همون گزینه برای گرفتن کارت کلیلک کنید رو زدم همونه این پیغام میده بعد یه پیغام بنفش رنگم میاد گه شما هنوز حوزه بندی نشدید لطفا صبر و شکیبایی کنید😭😭

متوجه نشدم یعنی نتونستی کارت بگیری؟!

نه نتونستم 

میزنه کارتی برای شما صادر نشده 

بعدم یه پیغام بنفش رنگ زمان دار میاد که میگه شما هنوز خوزه بندی نشدین 

تو پرتال سنجشمو نگاه کردم جای دیدن سوابق تحصیلی اونجا  دیدم که پرداختی ای که برای درسا زدم رو زده درانتظار پرداخت و قابل ویرایش