2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکستن😞😭😭😭

111 بازدید | 10 پست

۵ماه برای آزمون استخدامی خوندم دبیری

همه جوره زجری کشیدم هر جای خونه رو نگاه میکنم خاطرات درس خوندن و زخمت کشیدن هام میاد انگار یک ساله 🥲🥲😭

مامانم اولا آنقدر تیکه می انداخت تموم وجودم درد می‌گیره یادم می افته بعدش دیگه کاریم نداشت

الان که آزمون تموم شده بازم دوباره شروع کرده 😭😭

خالم خیلی بده

نمی‌تونم دیگه تحملش کنم 😐😐

بهم امروز میگه از ساعت ۷پا شدی چیکار کردی 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیومده فکر نکنم قبول شم

خب نتیجه رو نمی دونی هنوز چرا خودتو اذیت می کنی

ان شاءالله قبولی

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

انشالله قبولی چرا ناراحتی دوستم

منم دبیری رو خوب ندادم

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من خیلی خونده بودم 😭

عزیزم همه خیلی خونده بودیم من روزانه ۱۸ ساعت میخوندم 

از بهمن هم شروع کرده بودم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

منم از بهمن 

انشالله قبولی. 

نگران نباش. همه جیز دست خداستد