2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره شروع کرده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 136 پست
۴ ساله هروز دارم بدتر میشم  و این مورد اینقدر مهمه که تمام آیندمون بهش بستگی داره ممکنه بخونه ...

شک نکن اینجوری پیش بری طلاق و خیانت رویِ شاخشه پس روی خودت کار کن لازم شد با تراپیست اکی کن.

منم همینطور بودم خیلی بهتر شدم الان 

خوشبحالت 

چکار کردی بهتر شدی؟؟ من واقعا روانیم یعنی اگ قرار باشه جایی کار کنه و ماهی ۱۰ میلیارد حقوق بگیره ولی ی خانوم همکارش باشه نمیتونم قبول کنم و فقققط فکر طلاق میاد تو ذهنم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما حتماااا روانشناس برو

خواه ناخواه تو جامعه زن و مرد کنار همدیگه قرار دارن

چه تو محیط کار چه تو دانشگاه چه تو هایپر چه تو پارک همممه جا...

بااین حساسیت ها فقط خودتو از چشم شوهرت میندازی و رابطتونو خراب میکنی 

مشوقش باش

همسرت شروع نکرده شما شروع کردی زودتر خودتو درمان کن بددلی زندگیتو به فنا میده

اره واقعا خودمم خیلیی عذاب میکشم ولی باور کن هر کار میکنم نمیشه نمیدونم دیگه چکار باید کنم

حالا مسئله اینجاست که شوهرم به شددددت باهوش و با استعداده و عاااشق درس خوندنه قبلا کنکور داده و رشت ...

برو مشاوره اصن حالم بد شدجملاتت رو خوندم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شوهر منم زنگ زده میگه رفتم فلان جا کارم گیر افتاده به یه خانم شماره دادم کارم و راست و ریس کنه😐😂 م ...

از نظر من این خانوم وگرنه مرد جماعت بخواد یه کاری بکنه با قل و زنجیرم ببندیش راهشو پیدا میکنه

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

من دیشب داشتم دوس دخترای قبلیه نامزدمو کنارش تصور میکردم گریه میکردم

وای منم همینجوریم 

ما یک سال اول رابطمون هروووز سر دوست دخترای قبلیش دعوا میکردیم 😂یا هر شب گریه میکردم بخاطر اینکه قبل من یکی دیگه رو دوست داشته و...هنوزم گاهی حالم بد میشه

به این چیزا که نگاه میکنم میگم همون بره مغازه موتورسازی بزنه منم برم ی لاین ارایشگری یاد بگیرم باهم ...

من اگه جای تو بودم برنامه ی شوهرم هرچی که بود خودم میرفتم اون یه لاین از ارایشگری یاد میگرفتم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

وای منم همینجوریم  ما یک سال اول رابطمون هروووز سر دوست دخترای قبلیش دعوا میکردیم 😂یا هر شب گ ...

منم بهش فک میکنم اعصابم خورد میشه 

با هر دختری که رابطه جنسی داشته وقتی تصور میکنم حالم بد میشه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻