2777
2789
عنوان

پاهام پرانتزیه خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست
پسر منم زانوی راستش انحراف داره  ۱۸ماهشه....

تو رو خدا ببرش دکتر تو سن کم راحت حل میشه مثل من نشه من به خاطر این موضوع گاهی به خودکشی فکر میکنم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو که همینطوری نمیری پیش یه دکتری تحقیق میکنی کارش خوب بود میری

یه جراح خوب تو شیراز اینو بهم گفت 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

تو رو خدا ببرش دکتر تو سن کم راحت حل میشه مثل من نشه من به خاطر این موضوع گاهی به خودکشی فکر میکنم&n ...

دکتر بردم 

میگن سنش کمه با کفش طبی خوب میشه 

دوماهه استفاده می‌کنه اما هنوزم انحراف داره 

میترسم خوب نشه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دکتر بردم  میگن سنش کمه با کفش طبی خوب میشه  دوماهه استفاده می‌کنه اما هنوزم انحراف داره ...

نه خوب میشه ببرش من وقتی فهمیدم صفحه زشدم بسته شده بود 

نه خوب میشه ببرش من وقتی فهمیدم صفحه زشدم بسته شده بود 

یعنی تاثیر داره 

اطرافیانم تو دلمو خالی میکنن میگن خوب نمیشه درمان و ول کن 

هزینه الکی نکن...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یعنی تاثیر داره  اطرافیانم تو دلمو خالی میکنن میگن خوب نمیشه درمان و ول کن  هزینه الکی ن ...

اره که تاثیر داره مگه رفتی به همه گفتی ؟بهتره چنین مشکلی رو به کسی نگی فردا پسرتو مسخره نکنن

اره که تاثیر داره مگه رفتی به همه گفتی ؟بهتره چنین مشکلی رو به کسی نگی فردا پسرتو مسخره نکنن

زانوش خیلی انحراف داره به سمت بیرون 

مادرشوهرم اینا خودشون متوجه شدن 

ولی سعی میکنم شلوار بگ براش بپوشم زیاد مشخص نباشه هنوز که کسی اشاره نکرده به این موضوع 

زانوش خیلی انحراف داره به سمت بیرون  مادرشوهرم اینا خودشون متوجه شدن  ولی سعی میکنم شلوا ...

ببرش دکتر بازم اگه حتی لازم شد عملش بکن (البته فکر نکنم نیاز بشه )ولی واقعا کسی نفهمه من همکلاسیام فهمیدن مسخرم می کردن خیلی خیلی رو روحیه ام تاثیر گذاشت چند سال کلا افسردگی گرفتم بعضی آدما واقعا نمیفهمن سعی کن شلوار گشاد پاش کنی تا بعدا اذیت نشه واسه خاطر دیگران

ببرش دکتر بازم اگه حتی لازم شد عملش بکن (البته فکر نکنم نیاز بشه )ولی واقعا کسی نفهمه من همکلاسیام ف ...

منم از مسخره شدنش میترسم 

همش میگم بزرگ بشه بهم بگه چرا من اینطوری ام دوس دارم بمیرم....یعنی مشکل شما بدون جراحی حل نمیشه؟

منم از مسخره شدنش میترسم  همش میگم بزرگ بشه بهم بگه چرا من اینطوری ام دوس دارم بمیرم....یعنی م ...

نه حل نمیشه 

نه حل نمیشه 

من یه پیجی تو اینستا دیدم 

بزرگسالا هم بدون جراحی  خوب میشدن 

این مراکزی که کفش طبی و بریس درست میکنن 

یه سر بزن شاید مشکلت حل شد....

منم از مسخره شدنش میترسم  همش میگم بزرگ بشه بهم بگه چرا من اینطوری ام دوس دارم بمیرم....یعنی م ...

با جراحی هم حل نمیشه میزنم تو یه مشکل دیگه یه پا دراز تر از اون یکی میشه نمیتونم بعدش قشنگ راه برم هیچ راهی نداره به پسرت رحم کن تا سنش کمه هر کاری میتونی براش بکن ای کاش مامان منم به جای اینکه فقط به فکر درس باشه یکم به فکر زیبایی بچه هاشم بود شاید حال و روز الان من این نبود 

از یه چیزایی استفاده می کردم ولی چون صفحات رشدم بسته شده بود هیچ تغییری نکردم 

با جراحی هم حل نمیشه میزنم تو یه مشکل دیگه یه پا دراز تر از اون یکی میشه نمیتونم بعدش قشنگ راه برم ه ...

بمیرم برات💔

می‌دونم چی میگی 

از وقتی فهمیدم پسرم اینجوریه خیلی عذاب میکشم 

درک میکنم چه حالی داری....فعلا که یک ماه دیگه وقت معاینه داره ببینم تغییری کرده یا نه...