2777
2789
عنوان

مادر شوهر

180 بازدید | 9 پست

بچها مادرشوهرم همش ازمون طلبکاره فقط هم گیر میده یه شوهر من الانم دستور داده که شوهرم آخر هفته بره شهرستان بیارتش ببرتش دکتر خیلی داغونم از دستش خیلی ظلم ها کرده من از،این ناراحتم بقیه پسراش بوق هستن فقط شوهر من باید دست به سینش باشه بیاید آرومم کنید

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

چرا واقعا 

😔😔😔

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها بگید چیکار کنم چه جوری اروم باشم

چه اشکالی داره مادرش رو ببره دکتر ؟

نمیدونم از بس ستمکاره و طلبکار ازش بدم میاد .... یعنی ناراحتیم بیخودیه؟

نمیدونم از بس ستمکاره و طلبکار ازش بدم میاد .... یعنی ناراحتیم بیخودیه؟

نمی‌گم ناراحتی بی خوده. ولی خب به این فکر کن که یه مادر هفت تا بچه رو نگه می‌داره ولی ۷ بچه نمیتونن یه مادر رو نگه دارن. این حس خودش خیلی دردناکه عزیزم.

ببین من الان از بدی های مادرشوهرم بگم غصه های خودت یادت می‌ره. ولی خب چه میشه کرد؟ مادرشه و به گردنش حق داره.

درسته که اولویت همسرت باید شما باشی ولی خب مادرش هم براش زحمت کشیده. با خدا معامله کن و پاداشت رو از خدا بخواه عزیزم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نمی‌گم ناراحتی بی خوده. ولی خب به این فکر کن که یه مادر هفت تا بچه رو نگه می‌داره ولی ۷ بچه نمیتونن ...

عریزم خدا خیرت بده دلمو آروم کردی باردارم فکر کنم الکی حساس شدم فقط نیاز داشتم یکی با یه جمله آرومم کنه❤️

عریزم خدا خیرت بده دلمو آروم کردی باردارم فکر کنم الکی حساس شدم فقط نیاز داشتم یکی با یه جمله آرومم ...

الهی دورت بگردم. مراقب خودت و نی نی باش عزیز دلم.

برای این چیزا ناراحت نباش.

اگر صبوری می‌کنی پاداشش رو از خدا بخواه. به خدا بگو من بر بدی های این زن صبر میکنم. در عوض تو هم سلامتی و عاقبت بخیری من و بچه هام رو بهم هدیه بده.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
الهی دورت بگردم. مراقب خودت و نی نی باش عزیز دلم. برای این چیزا ناراحت نباش. اگر صبوری می‌کنی پادا ...

مرررسی فداتشششششم ❤️