2777
2789

دروغه محضه

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

اعتقاد ندارم 

آخه آدم بخوابه تو رخت خواب یا هی بنویسه خونه آنچنانی میخوام آخه پول میاد بدون کار کردن تا خونه بخره 

یا هی بشینی خونه  بگی خدایا شوهر میخوام از آسمون میخواد بیاد باید آدم رو ببینن جایی تا پیدا بشه 

من خیلی سالها تلاش کردم بدونم واقعیت داره یا نه . 

ب سه چیز رسیدم در این زمینه 

اگه خودتو دوست داشته باشی همه چیز های خوب مال توعه 

مردم تو رو همونطوری میبینن که خودت خودتو میبینی 

و اگه داشتن چیری رو تجسم کنی و حسش کنی 

ینی فک کن اون چیزو واقعا داری چه حسی داری الان؟ کل روزو اون حس داشته باشی یه واقعیت میپونده

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من خیلی سالها تلاش کردم بدونم واقعیت داره یا نه .  ب سه چیز رسیدم در این زمینه  اگه خودت ...

واقعا خوشحالم کردی

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

من رسیدم ولی خب باید خیلی باور داشته باشه اون چیزی ک میخوای .انقدر باید باور داشته باشی و تصورت قوی باشه که مثل دیونه های توهم بزنی داخل اون شرایطی و این باور کردن سخته .

#انسانیت
نه  اعتقاد ندارم  آخه آدم بخوابه تو رخت خواب یا هی بنویسه خونه آنچنانی میخوام آخه پول می ...

شما اطلاعات کافی نداری از قانون جذب. هیچ قانون جذبی نگفته بشین تو خونه و تلاش نکن صاحب ثروت میشی.. بنده دوره شرکت کردم اعتقاد هم دارم و نتایج فوق معجزه ام گرفتم 

شما اطلاعات کافی نداری از قانون جذب. هیچ قانون جذبی نگفته بشین تو خونه و تلاش نکن صاحب ثروت میشی.. ب ...

اصلا نمیخوامم داشته باشم 

من هرچی رو دوس داشته باشم زحمت میکشم واز خدای بزرگ طلب میکنم .و عاشق چیزهایی که دارم هستم و با همونا آرامش دارم 

اصلا نمیخوامم داشته باشم  من هرچی رو دوس داشته باشم زحمت میکشم واز خدای بزرگ طلب میکنم .و عاشق ...

حالا کسی ام اصرار نکرده ک اطلاعاتش و در اختیار شما بزاره ک حالا شما بخواهین یا نخواهین. 

2790
2778
2791
2779
2792