2777
2789
عنوان

تصادف

138 بازدید | 7 پست

شوهرم چند شب پیش تصادف کرده کتف و جمجمه اش و دماغ و فکش شکسته چقدر طول میکشه تا خوب بشه دکتر گفته نیاز به عمل نداره شکستگی سرش هم یه نقطه خون بوده که گفتن مشکلی نیست

یعنی ممکنه بعد به مشکل بخوره؟

اسی ببخشید معذرت میخوام 

شوهرم الان از خواب پا شده بغلش کردم میگه دوستون دارم همتونو دوس دارم گفتم چی هممونو؟ گفت آره دیگه خانوادگی منظورمه خوابالو بود خواببد

این حرف یعنی چی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

اسی ببخشید معذرت میخوام  شوهرم الان از خواب پا شده بغلش کردم میگه دوستون دارم همتونو دوس دارم ...

😐😐

چیه حرفش واست عجیب بوده ک تو همه‌تاپیک ها اینو میزاری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم داشته میگفته خانم تو مریضی مریض😀😀😀

چرا

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️