2789
عنوان

نون صلواتی

148 بازدید | 13 پست

ب نیت ولادت اقا امام رضا میخام اندازه یه مقدار پول نون صلواتی تویه نونوایی بدن ب مردم 

بعد یه سئوال میشه به نونوا گفت ک مثلا به هرکس اندازه پنج تا نون صلواتی بدن؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبول باشه 

بله عزیزم میشه

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

من میگم یه تنور نون بربری صلواتی پخش کنه حدودا ۱۵۰ تومن میشه 

چطور قبول میکنن من میرم نونوایی اول که بدون کارت اصلا بهت نون نمیده اونم تعداد داره بیشتر از به حدی اجازه خرید نمیده 

من میگم یه تنور نون بربری صلواتی پخش کنه حدودا ۱۵۰ تومن میشه 

من نمیدونم دقیقا چ مقدار نون میشه فقط همون اندازه یه مبلغ بگم ک پخش کنه

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
چطور قبول میکنن من میرم نونوایی اول که بدون کارت اصلا بهت نون نمیده اونم تعداد داره بیشتر از به حدی ...

والا اینجا معمولا مناسبت ها نون صلواتی میدن. نون بربری کارت میدم میکشه مثلا میگم یه تنور. تعداد نون هم هر چی بخوان میگیرن فک کنم 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
یه کار خیر دیگه در نظر بگیر

چشم حتما ولی خب این کار بهم حس خوب میده