icedream مدیر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 عنوان شب های خوابگاه | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 37 پست بچه ها چرا اینجا اینقدر ناراحتم ؟حس راحتی ندارم یعنی متنفرم از اینجا خیلی گرسنمه شام نخوردم بیاید حرف بزنیم خوابم نمیبرع 1403/02/31 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamalll عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3726 ملی یا آزاد ؟ ما غذام نداریم اخه ی نون پنیری نیمرویی بخور ......خدایا ب توکل نام اعظمت.
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14891 درکت میکنممم منم بدم میاد از خوابگاه ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
icedream مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 خب همیشه یه لقمه ای یه ظرف غذلی دردار پیشت باشه گرسنه شدی توتاریکی راحت بخوری اصلا شام نخوردم شام نداشتم
دارچین_به_همراه_هل عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 1447 دوستان خوابگاهی ناراضیبگین چرا ناراضی هستیندوست دارم تجربیاتتون رو بدونم
icedream مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 الهی❤ من برام سخت ترین دوران بود ترم اول که تموم شد وقتی امدم خونه مامانم یواشکی گریه میکرد اینقدر ... الان از زندگی راضین؟واقعا برای منم سخته
icedream مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 ملیم منم به غذای سلف حساسم خیلی وقتا از خونه فریز شده میارم خیلی وقتام گشنه انقدر غذا مونده خوردم حالم بد میشه
مامان_تنها_مثلا_قوی عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2773 اصلا شام نخوردم شام نداشتم معدت نابود میشه دختر بعد باید بیفتی دنبال دکتر رفتن و درمانهای بی سرانجام یا یه چیزی بخر یا به چیز ساده درست کن هرشب یا یه چیزی رو زیاد درست کن چندوعده بتوتی بخوری مثل الویه کشک بادمجون و .. دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
icedream مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 الان همتون دانشجویید؟ میشه یکم بهم انگیزه بدید؟خیلی خستم کلافم🥺اومدم تاپیک بزنم که اینجارو دیدم ی ... ببین عزیزم در کمال آرامش درستو بخون توروخدا من این همه استرس کشیدم تا بیام اینجا زندگی قشنگکگگ روی دیگشو نشونم بده و ب جای استرس ی چیز استرس صد چیزو داشته باشم تهش هیچی نیست بهت کنکور هیچی نیست پس از الانت لذت ببر از سنت از درست از کارات در آرامش باش بنظرت الان من ارومم ؟
icedream مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 اگر عقد کنی میتونی انتقالی بگیری یا مهمان بشی شهر خودمون رشتمو ندارم آخه
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14891 دوستان خوابگاهی ناراضی بگین چرا ناراضی هستین دوست دارم تجربیاتتون رو بدونم هم اتاقی های بدددد و افاده ای از اونا که فقط به منافع خودشون اهمیت میدن و حقوق بقیه رو رعایت نمیکننخوابگاه عمومیه و قطعا مثل خونتون تمیز نیست خصوصا دستشویی ها🤦🏻♀️ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
banoo18f عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 16722 دوستان خوابگاهی ناراضی بگین چرا ناراضی هستین دوست دارم تجربیاتتون رو بدونم حریم شخصی نداریآزادی عمل نداریاستفاده دائم از دستشویی و حمام عمومیی زندگی خیلی محدود داری اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14891 هیییی چه شرایط مشابهی داریم منو شما ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2717 الان از زندگی راضین؟ واقعا برای منم سخته خداروشکر خوبه...میگـــذره تموم میشه. من از ترم دوم دیگه بلد بودم چیکار کنم اصلا خودمو با سبک زندگی هم اتاقی هام هماهنگ نمیکردم به همین خاطرم دیگه زیاد سخت نگذشت.
icedream مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1230 معدت نابود میشه دختر بعد باید بیفتی دنبال دکتر رفتن و درمانهای بی سرانجام یا یه چیزی بخر یا ب ... خیلی لاغرم خیلی و نابود شدم تا حالا رسماً خداکنع زودتر تموم بشه