2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 29 پست
دلی منم به شما که داری تو اون بهشت برین نفس می‌کشید حسادت میکنم 😆😆😭😭

😔😔😔😔

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
دلی جونم منم توشهرغریبم ازپدرمادرم دورم😔ولی خدا وخانواده مو دارم فدااتشم❤❤❤

خدا رو اگه نداشتم الان هيچي نداشتم 😔😔

ولي خب دوري و دلتنگي خيلي سخته 

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رو اگه نداشتم الان هيچي نداشتم 😔😔 ولي خب دوري و دلتنگي خيلي سخته 

الان قشنگ میفهممت من ازعید مامان بابامو ندیدم .با این تفاوت که توکشور غریبی ومن شهرغریب عزیزززمی❤❤❤

من فقط و فقط به خوشتیپا و خوش انداما حسادت میکنم  

یعنی فقط کافیه یکی با اندام عالی و لباس شیک ببینم حسودیم میشه،،،ودرمورد کنترلش رو خودم کار میکنم و سعی میکنم بیشتر به تیپم برسم

حالا اگر بهترین موقعیت مالی و بهترین زندگی هم داشته باشه حسودیم نمیشه اصلا  

فقط تیپ و اندام

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من قبلا به هرکسی که تو این اوضاع میتونست یه کار دولتی خوب گیر بیاره کمی حسادت میکردم. جدیدا هم به کسی که یه مورد توپ برای ازدواج داره و عاشق شده حسادت میکنم 😐😐

خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤  وارد زندگیم کنی😍

خدایی زیاد تو نخ حسودی نیستم ،راه خودمو میرم تو زندگی،اما پارسال رفته بودم خونه دوستم ،۴ تا دخترن ،باباشون خیلی جدیه ،اما انقدر،قربون صدقشون میرفت بوسشون میکرد بغلش میکردن باباشونو دخترا ،باباهه دست به موهاشون میکشید،سرشونو میزاشتن رو پای باباشون ،انقدر حسودیم شد، نه مادرم نه پدرم هیچ محبتی نکردن در حقم

دل بی غم در این دنیا نباشد،اگر باشد بنی آدم نباشد...
خدایی زیاد تو نخ حسودی نیستم ، راه خودمو میرم تو زندگی،اما پارسال رفته بودم خونه دوستم ،۴ تا دخترن ، ...

حق دارید...

میفهمم چی میگید...

عکس کاربریتون هم ، متن قشنگیه...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

به آدمایی که هزارتا کار می کنن و خیلی راحت و بدون عذاب وجدان زندگیشونو می کنن و اصلاً هم ترس اینو ندارن که گذشته ی گندشون لو بره و انگار نه انگار که جنس و ذاتشون خرابه...

به خدا ما نه کوچک ترین دروغی میگیم و نه کار بدی انجام میدیم اما نمی دونم شانس اون آدما چرا از ما بیشتره....

حسادت به خاطر خوش اقبالیشون دارم .به قول مادرم که میگه ظالم باش سالم باش!

والا 

خدا گریه ی مسافرو ندید/دل نَبست به هیچ کس و دل نبرید/آدما برای دوری از دیار .../جادّه رو برای غربت آفرید/جاّده اسم منو فریاد می زنه /می گه امروز ،روز دل بریدنه/کوله باری که پُر از خاطره هاست/روی شونه های لرزون منه                                           ((ایمان کسی واقعی باشه ، خدا بینشون عشق بوجود می یاره که با آرامش و تعهد تضمین میشه !!!))

مرحبا به حسادت ..چه عدالت پيشست بيش از همه صاحب خود را ميكشد.  دوستان خوبم خودتونو با هيجكس مقايسه نكنين .ما تو زندكي مردم نيستيم و از دور ميبينيم. هركس مشكلات خاص خودشو داره رو فقط به خدا توكل كنين..وازش بخواهيد..