2777
2789
عنوان

این تایم محدود واسه شیمی

105 بازدید | 7 پست

بچها چیکار کنم من خیلی استرس دارم فقط این شیمی نرسیدم بخون واسه بقیه درسا امادم اما این یکی نه چیکار کنم 17 بشم ترمیم دارم، دیگه آب از سرم گذشته دارم از استرس دق میکنم واقعا چیکار کنم توروخدا کمکم کنید

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نمیشه لغو شه منم چشام داره میره ولی از استرس نمیتونم بخوابم

گفتن نمیشه خب، 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

من صبح امتحان خوندم ۳ ساعت ۱۸ شدم

چجوری خوندی بگو بهم لطفا واقعا حالم خوب نیست

من صبح امتحان خوندم ۳ ساعت ۱۸ شدم

شما قطعا کنکوری طول سال خوندید

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

آره میانیگن ترازم ۷۰۰۰ بود البته تابستون نخوندم اصلا شهریور امتحان دادم صبح امتحان خوندم

یعنی چی

الان چی میخونی

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂