2777
2789

من‌ خودم مجردم ولی تو رابطم 

اینقدر بداخلاق میشم همش گریه میشم گرگ هر کی بیاد طرفم تکه پارش میکنم 

یه چند مدت پریود هام عقب میفته 😟 

همش یه دوست پسرم میگم تقصیر توعه رابطه هم نداریم😂 امروز بهش زنگ زدم گفتم آره من زشتم برو با یه دختر دیگ من زنت نمیشم همه باعث خجالتت میشم گفت داری میری رو مخم😂 بعدش سرکار بود زنگش زدم گفتم بابا شدی گفت گرد افشانی ها میدونستم بلاخره جواب میده بعد چون سرکار بود نمیتونست بگه پریود شدی گفت کارت شد 😂 وای بچم خیلی صبوره خدایی من تو دوران PMS روانی میشم همش میگم دلم میخواد بمیرم چرا نمیمیرم من فلانم دلم برا‌ش میسوزه خیلی اذیتش میکنم بچمو تو این دوران 😟🙄 صبح این حرفا چی بوده من زدم بهش 😐😐الان هم مثل زن حامله ویار کردم چیزای ترش 😟 با کلی تهدید گفتم برام فردا آب‌نبات چوبی و لواشک میخری آخر از دست من فزار میکنه مطمعنم 😂😂

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

من وحشیییی میشم هیچ کس جرات نداره نه بهم زنگ بزنه نه طرفم بیاد هفت روز مثل جسد میوفتم رو تخت و نمی‌تونماز شدت درد تکون بخورم فق برای دسشویی بلند میشم اگ خونه کثیف باشه مادرشوهرم میاد تمیز می‌کنه و غذا هم هفت روز همسرم میگیره و جرات نداره حرف بزنه چون واقعا پریودیای وحشتناکی دارم بیهوش هم میشم وسط درد و هزار جور درد و مرض دیگ ،اوایل نامزدیم پریود شدم وحشتناک درد داشتم همسرم و مامانش ترسیدن منو بردن بیمارستان دکترا میخندیدن شوهرم داد میزد داره میمیره نجاتش بدین اصلا درک درستی از پریودی نداشت 😂😂😂

وقتی تموم میشه عالم و آدم نفس راحت میکشن😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وحشیییی میشم هیچ کس جرات نداره نه بهم زنگ بزنه نه طرفم بیاد هفت روز مثل جسد میوفتم رو تخت و نمی‌ت ...

وای خیلی بده درکت میکنم 

من درد ندارم ولی روحیم داغونه 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

وای خیلی بده درکت میکنم  من درد ندارم ولی روحیم داغونه

نبابا من دردش دهنمو سرویس میکنه وگرنه روحیه ام همیشه داغونه تو پریودی برام مهم نی مثلا روزه اول پریودی ۲۴ ساعت کامل درد شدید دارم ک با قرص و آمپول هم درست نمیشه فق تحمل و گریه