2777
2789
عنوان

تایپک. قبلی

1207 بازدید | 22 پست

کسایی که فکر میکنن. دروغ. برای پربازدیدی زدم اگه پربازدید شه مدال. طلا قرار. بگیرم تحمت.  بهم. نزدید وقتی. تو زندگیم نیستید.   تایپک. های قبلیمو بخونید. ۱۷سالمه. خانواده ام پشتم.  نیستند. و به خانواده شوهرم گفتن.  باهم فحش.  ناسازا گفتن تهش گفتن.     سارا.   خراب نیست. تو ذهنت خراب.   که فکر میکنی میاد زندگی پسر دایشو بهم بزن. هییی. 😥 نمیدونم. چکار کنم ولی. خیلی. دلم گرفته  ازهمه بدتر شوهرم دست بزن داره. ترسیدم بزنه به. بچم چیزیش بشه

خواهرم چرا از این تحفه باردار شدی

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عین چی داری دروغ میگی هر لحظه ی حرف دیگه اضافه میکنی ی داستانت 

اونی ک فرض میکنی خودتی

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خب نمیگی چرا رفته خونه دختره اونم تنها

حتما رفته وسطی بازی کنه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تجربه ثابت کرده کاربرا الکی به کسی نمیگن دروغگو. همه بعد یه مدت گندشون در اومده.

نه واقعا.. یکبار مشکل بزرگی داشتم اینجا گفتم خیلیا گفتن دروغ گو و همین باعث شد قضاوت نکنم چون هر چیزی ممکن تو دنیا

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
نه واقعا.. یکبار مشکل بزرگی داشتم اینجا گفتم خیلیا گفتن دروغ گو و همین باعث شد قضاوت نکنم چون هر چیز ...

حالا شما جز معدود مواردی.

کلا پیش فرض نی نی سایت همینه. دروغه مگر اینکه خلافش ثابت بشه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش