2777
2789
عنوان

دلم برای مادرشوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 56 پست
نمیدونم گفتم کنار بکشم که چنینن فکری نکنه که یه وقت من اینجور قصدی دارم

حالا جاری می دونه خودتو کشیدی کنار

مادر شوهر و شوهرت که نمی دونن

فقط خودتو تخریب کردی

و یه علامت سوال بزرگ تو ذهن شوهر و مادرشوهرت بوجود آوردی و شاید هزار جور فکر و قضاوت به سرشون بزنه که مقصرش خودتی. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم‌چندسالته  ولی کارت   اشتباه هست مگه ب تو مدال  میدن‌ک ب جاریت‌نرسیده شما ب خاطر وجدان  ودل رحمی خودت  با مادرشوهرت‌خوب بودی چرا خودتو خراب می کنی  مهم‌ نیت‌وذات خودتته ک داری ب چ خاطر    کاری رو انجام   میدی     ی چیزی  واست تعریف کنم‌ما ی همسایه خیلی قدیمی داریم  ک‌ ی جورای  فامیلمون هست   من‌باشوهرم    مشکل دارم و۵ ساله جدا هستیم ولی طلاق نگرفتم  این  خانم رفته   ب آرایشگر محلمون ک از قضا دوست  صمیمی بنده  ام هست ی چرت‌وپرتای‌گفته‌ولی من‌این‌خانم  واقعا دوست دارم وخیلی خیلی بهم احترام ‌می ذاره الانم اینجا‌نیست  ورفته شهرستان ب خاطر معالجه  مریضیش  با این حال‌وقتی من‌حرفاشو شنیدم بازم زنگش زدم‌وجویای حالش شدم. ب خاطر  اینکه گفتم ولش‌کن  حال‌ی چیزی‌گفته

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
بزار فکر کنه جاریت رو ول کن .اصلا بی احترامی به مادر وپدر همسرت نکن که اونم تلافی میکنه وزندگیت تحت ...

تا حالا اصلا بی احترامی نکردم خیلی دوسشون دارم بخاطر همین ازم توقع داشتن ک یه سراغی میگرفتم

خیلی با حرفاش دلم شکست منم از قضاوت بدم میاد بخاطر همین بهش گفتم من خودم کنار میکشم دیگه هم به هیچکد ...

بشور بذارش کنار 

ب مادر شوهرت میگفتی اتفاقا

ب شوهرت هم همینطور 

انقد ساده بودن ضررش ب خودته 

بعضیا از یه جا دیگشون حرف میاد 

حرفه دیگه 

بیخیالش

من همسرم خیلی عصبیه از اول بهم گفته ک از حرف خاله زنکی بدم میاد بخاطر همین من همیشه مدیریت میکنم هیچ ...

اینکارت اسمش مدیریت نیست عزیزم . شما ب شوهر ت نگفتی عیب نداشت ولی اگه مدیریت داشتی با خانواده شوهرت قطع رابطه نمی‌کردی . جاریت چرت گفته دلت شکسته ب بقیه چ ربطی داره .. با خودت از پس خودت برای بجاش جواب بدی و درست عمل کنی درستش این بود محبتت ب خانواده شوهرت بیشتر کنی تا هم شوهرت خوشحال بشه هم جاریت جونش دربیاد و دیگه زر مفت نزنه . 

من همسرم خیلی عصبیه از اول بهم گفته ک از حرف خاله زنکی بدم میاد بخاطر همین من همیشه مدیریت میکنم هیچ ...

کار خوبی می کنی حرفای خاله زنکی رو پیشش نمیگی حتی اگر عصبی هم نبود درست نبود هی بشینی گلایه این و اون رو پیشش کنی، 

ولی الان فرق داره از اول نباید چنین تصمیمی می گرفتی که نری پیش مادر شوهر، تصمیمت کاملا بی عقلانه بوده حالا که نرفتی و حتی برای شوهرتم سوال و قضاوت پیش اومده باید حداقل دلیل کارت رو توضیح می دادی نه اینکه دوباره سکوت کنی!!! 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نمی دونم‌چندسالته  ولی کارت   اشتباه هست مگه ب تو مدال  میدن‌ک ب جاریت‌نرسیده شما ب خ ...

منم اینجور نیسم هر روز زنگ میزدم جویای حالش بودم من خیلی دوسشون دارم خودشون میدونن ولی چون دلم شکست از قضاوت گفتم بزار خودم بکشم کنار ک بعد اگه متوجه شدن بدونن اشتباه از کی بوده

حالا چکار کنم

برو پیش مادرشوهر

ممکنه سنگین تا کنه 

بگو از بهش جاری اینجوری گفته منم ب شوهرم نگفتم ناراحت نشه اینجا هم هم نیومدم الان دیدم بی عقلی کردم دلم براتون تنگ شده بود 

بگو دوس نداری حرفی زیاد شه و میخوای ازش فاصله بگیری و ب حرفاش اهمیت ندی 

یکمم کمکش کن از دلش دراز 

اینکارت اسمش مدیریت نیست عزیزم . شما ب شوهر ت نگفتی عیب نداشت ولی اگه مدیریت داشتی با خانواده شوهرت ...

از همسرم حالش میپرسیدم اونم اصلا نفهمیده بود من زنگ نمیزنم دیدنش نرفتم تا اینکه امروز مادرش گفته و فهمیده

حالا چکار کنم

میترسم ب شوهرم بگم حالا گیر داده ک چی شده ک نمیگی ولی میترسم

بگو حتما بگو نترس 

فقط بگو اولش ک من باهاش خوبم دوسش دارم نمیدونم چرا اینارو ب من میگه منم نخواستم باعث اذیتش شم ولی اشتباه کردم دلم برا مامانت تنگ شده بود 

بعد رفتن پیش مادرش بگو ب نظرم 

کار خوبی می کنی حرفای خاله زنکی رو پیشش نمیگی حتی اگر عصبی هم نبود درست نبود هی بشینی گلایه این و او ...

یعنی میگی بهش بگم ...چه جور بگم ک همه چی اوکی پیش بره میترسم ازش اخلاقش خیلی خاصه