الان حدود دو هفته ست که بهش زنگ نزدم پاش شکسته و فقط از همسرم جویای حالشم حالا دلیل اینکه نرفتن بهش زنگ نزدم بخاطر حرف جاریم بود که گفت تو میخایی جای منو بگیری و کلی حرفای چرت منم خودمو کنار کشیدم من ب همسرم نگفتم این حرفا را هر اتفاقی میفته نمیگم همشو میزارم تو دل خودم که یه وقت بی احترامس نشه دعوا بوجود نیاد و ارامش همسرم ب هم نخوره امشب همسرم میگه تو چرا سراغ مامان نگرفتی نه زنگی نه دیدنی تو اینجور نبودی چرا دو رنگی منم بهش گفتم قضاوت نکن وقتی چیزی نمیدونی حالا گیر داده که چی شده هنوز نگفتم ب نظرتون چکار کنم دلم میخاد برم ب مادرشوهرم سر بزنم درستع اونم هر از گاهی زبونش نیش داره اما دلم براش تنگ شده من هر روز بهش زنگ میزدم سراغش میگرفنم حتی ب همسرم گفته ازش خبری نیس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمی دونمچندسالته ولی کارت اشتباه هست مگه ب تو مدال میدنک ب جاریتنرسیده شما ب خاطر وجدان ودل رحمی خودت با مادرشوهرتخوب بودی چرا خودتو خراب می کنی مهم نیتوذات خودتته ک داری ب چ خاطر کاری رو انجام میدی ی چیزی واست تعریف کنمما ی همسایه خیلی قدیمی داریم ک ی جورای فامیلمون هست منباشوهرم مشکل دارم و۵ ساله جدا هستیم ولی طلاق نگرفتم این خانم رفته ب آرایشگر محلمون ک از قضا دوست صمیمی بنده ام هست ی چرتوپرتایگفتهولی مناینخانم واقعا دوست دارم وخیلی خیلی بهم احترام می ذاره الانم اینجانیست ورفته شهرستان ب خاطر معالجه مریضیش با این حالوقتی منحرفاشو شنیدم بازم زنگش زدموجویای حالش شدم. ب خاطر اینکه گفتم ولشکن حالی چیزیگفته
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕
من همسرم خیلی عصبیه از اول بهم گفته ک از حرف خاله زنکی بدم میاد بخاطر همین من همیشه مدیریت میکنم هیچ ...
اینکارت اسمش مدیریت نیست عزیزم . شما ب شوهر ت نگفتی عیب نداشت ولی اگه مدیریت داشتی با خانواده شوهرت قطع رابطه نمیکردی . جاریت چرت گفته دلت شکسته ب بقیه چ ربطی داره .. با خودت از پس خودت برای بجاش جواب بدی و درست عمل کنی درستش این بود محبتت ب خانواده شوهرت بیشتر کنی تا هم شوهرت خوشحال بشه هم جاریت جونش دربیاد و دیگه زر مفت نزنه .
من همسرم خیلی عصبیه از اول بهم گفته ک از حرف خاله زنکی بدم میاد بخاطر همین من همیشه مدیریت میکنم هیچ ...
کار خوبی می کنی حرفای خاله زنکی رو پیشش نمیگی حتی اگر عصبی هم نبود درست نبود هی بشینی گلایه این و اون رو پیشش کنی،
ولی الان فرق داره از اول نباید چنین تصمیمی می گرفتی که نری پیش مادر شوهر، تصمیمت کاملا بی عقلانه بوده حالا که نرفتی و حتی برای شوهرتم سوال و قضاوت پیش اومده باید حداقل دلیل کارت رو توضیح می دادی نه اینکه دوباره سکوت کنی!!!
برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
نمی دونمچندسالته ولی کارت اشتباه هست مگه ب تو مدال میدنک ب جاریتنرسیده شما ب خ ...
منم اینجور نیسم هر روز زنگ میزدم جویای حالش بودم من خیلی دوسشون دارم خودشون میدونن ولی چون دلم شکست از قضاوت گفتم بزار خودم بکشم کنار ک بعد اگه متوجه شدن بدونن اشتباه از کی بوده