2777
2789
عنوان

حاجی پشمام:/💔

488 بازدید | 21 پست

این دهه هشتادیا ما اولاش جدی جدی با ته هاش  فرق داریم😂

دختر داییم اومده میگه وای دلم سیگار میخواد بچه ۱۴ سالشه

برگشتم گفتم عع خوردی تا حالا؟!🙂

آخه زن سیگارو ب خوردددددن! اونو میکشننن مجیدددد جان اونو نمیخورن

و منی ک اوج خلافم  خوردن چی پف بدون شیره💔

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

اعجوبه ان

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چقدر این دهه هشتادی هارو مسخره میکنید

بکشید بیرون دیگه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دختر عموم کلاس پنجمه تتو زده مای کینگ😭🤣

خب اونکه دهه نودیه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

من ۸۱ ولی ناموسن با ۸۵ به اینورا زمین تا اسمون فرق داریم نمیدونم چرا

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
دختر عموم کلاس پنجمه تتو زده مای کینگ😭🤣

بش میگفتی مای طیط😪😂💔

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

نه‌ها اولاشم خیلیییی فرق نیست

من ۱۵ سالم بود دوستام توی اکپیمون سیگار میکشیدن

بعد توی فکر ترک خ.ا و اینا بودن و دوس پسرم داشتن

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
چقدر این دهه هشتادی هارو مسخره میکنید بکشید بیرون دیگه

منم دهه هشتادیم:/ ولی من ۱۹ سالمه این ۱۶ ساله ها ب پایین‌خیلی فرققق میکنننن

من ۸۱ ولی ناموسن با ۸۵ به اینورا زمین تا اسمون فرق داریم نمیدونم چرا

موافقم شدیددددد😂

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نه‌ها اولاشم خیلیییی فرق نیست من ۱۵ سالم بود دوستام توی اکپیمون سیگار میکشیدن بعد توی فکر ترک خ.ا ...

خو این یه چیزی اینارو هر دوره تو بلوغ داشتن ولی اینا فرق میکنن بازم