2777
2789
عنوان

وسط اسباب کشی و اخلاق شوهرم

958 بازدید | 57 پست

۳ روزه دهنم سرویس شده جمع کردم و شستم و تمیز کردم حتی تشک تخت خواب و تمیز کردم درحدی که امروز از وایتکس دستام همه تاول زدن اونم با یه بچه

امروز قرار بود خونه رو تحویل بدیم ازوقتی بیدار شدم یعنی ۱۱ ظهر تا یساعت پیش سرپا بودم و تمیز کردم و شستم و وسایل مونده و جمع کردم و  ب شوهرم زنگ زدم اقا تازه میخواد بره ماشینشو برا رنگش نشون مکانیک بده منم حالم بد بود گفتم الان وقتش نیس ی غذای اماده برامون بیار من خستم و ضعف کردم 

اونم با لحن طلبکارانه گف مگه چکارکرردی گفتم بالکن شستم وسایلشو جمع کردم سرویس حمام دسشویی شستم جمع کردم 

سرویس خواب و جمع کردم وتشکشو با سفید کننده تمیز کردم و کلی کارای دیگه

گف باشه یچی میارم

تارسید خونه داد و بیداد راه انداخت ک چ وضعشه اینهمه شلوغش کردی(من تموم وسایلو تو پذیرایی جمع کردم گذاشتم ک دیگه بلندشون کنن ببرن)اما خودش نفهم بود وهمش ذنبال بهونه بود و داد میزد ک چخبره اینهمه شلوغ کردی تو هیچی بلد نیستی وکی میخوای یاد بگیری خستم کردی و ازاین چرت و پرتا که من بغضم گرفته بود

حتی کنسر ماهی ک اورد و درس کرد نخوردم ومن داشتم از ضعف میلرزیدم چون خیلی حرفای بدی بهم زد ک الان شاید یادم نباشه دقیق حرفاشو ولی دلم شکست اینهمه زحمت کشیدم قدر دانی نمیخواستم ولی کاش با حرفاش بدتر داغونم نمیکرد

کلا باهاش سرسنگین شدم 

خلاصه ماخونه خریدیم و ۲۰ روز دیگه مستاجر تخلیه میکنه ومن مجبورم بمونم خونه اقام وخودشم خونه پدرشوهرم بمونه

تصمیم گرفتم بهش زنگی نزنم و سرسنگین باشم تاقدرمو بدونه

بنظرت درسته؟؟

چون یک روز قبلش بازم اینطور رفتار کرد اومد پشیمون و ازدلم دراورد منم زود اشتی کردم الان حس میکنم بازم زود وا بدم پرو بشه

مادرا لطفا تو تربیت کم‌کاری نکنی تا دختر مردم بدبخت نشه🙏🙏

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اول انجام میدادم بعد گذاشتم با خودش انجام دادم بفهمه چقدر سخته دور از جون حمالی مگه ولش بزار کمک کنه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

عزیزم همیشه وقتی یه مسیولیت رو که باید دو نفرتون انجام بدین یک تنه به عهده میگیری همین میشه مردا اینطوری هستن کار ها رو باید جلو چشمشون انجام بدی و خودشونم کار کنن تا بفهمن چقدر همه چیز سخته 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
مادرا لطفا تو تربیت کم‌کاری نکنی تا دختر مردم بدبخت نشه🙏🙏

من که پسر ۵ سالم میدم سفره پاک کنه😅میخوام کم کاری نکنم‌

بهش یاد دادم فرق نداره یه روز آبجیت کمک کرد یه روزگ باید تو کمک کنی

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
منم اول انجام میدادم بعد گذاشتم با خودش انجام دادم بفهمه چقدر سخته دور از جون حمالی مگه ولش بزار کمک ...

دقیقا تقصیرمنه

اخه خودش هیچی بلد نیست و فقط ادعاس درحدی ک میگفت خونه و کف سرامیک وتمیز نکن همینجوری تحویلشون بدیم خب من وجدانم راضی نمیشد و خونه و برق انداختم

الان منم رفتم دندون پزشکی اومدم اینقدر بی اخلاق و بده که نگو

چون پول داده 

خب من هرشب داشتم درد میکشیدم 

کی دیگه جرعت داره اسم بقیه دندونارو بیاره یا روکش 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792