2777
2789
عنوان

فکت امشب!

404 بازدید | 11 پست

باور کنید پسرایی که میان میگن دخترا همه خراب شدن و از رابطه فقط دنبال تیغ زدن پولن 

باید بگم که دخترای خوب خیلی هستن و دنبال زندگی وعشق واقعی هستن من خودم یکی از اونام:)..(اگه میخوای بدونی حرفای دلمو دو تاپیک قبلیم و نظراتشون ی سر بزن اگه حوصله داری) اما پسر هایی که خودشون خرابن نقاب خوبی به چهرشون میزنن (چه برای خود دختر چه برای خود خانواده دختره)و خدا بهشون شانس میده و این دخترای خوب رو سر راهشون میزاره و بعدا که این پسرا ها فهمیدن که جی دختره پیششون سفت شده و جایی نمیرن از این دخترا خسته میشن و کنارشون میزنن وتنها میمونه یک دختر تنها و گوشه گیر که هم دیدش نسبت به مردا خراب میشه هم امیدی به زندگی با یک مرد و تشکیل خانواده نداره و (هیچوقت نمیتونه واقعا عاشق بشه)  اونجاس که دختر یا مستقل میشه و پول تو جیبش رو خودش در میاره یا دیگه دنبال رابطه فقط برای تیغ زدن پول پسرا میره

که تصمیم خودم همون اولیه:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مخالف حرفتم صدرصد هر دو جنس خراب شدن پسرا خیلی چشمشون فقط تو چیزای جنسیه دخترا ام فقط توی چیزای م ...

چرا من اونطوری نبودم و انقدر سازگاری کردم که مهم ترین سال های زندگیم هدر رفت تا اینکه مجبورم کرد که پا رو دلم بزارم و برم و دیگه عاشق نشم و به دنبال مستقل شدن خودم باشم

چرا من اونطوری نبودم و انقدر سازگاری کردم که مهم ترین سال های زندگیم هدر رفت تا اینکه مجبورم کرد که ...

دلیل نمیشه چونکه تو اینطوری بودی بقیه ام خوب باشن

فقط کافیه یسر بری بیرون و بفهمی

نمیخوام همجنس خودمو بکوبونم و بله این حرفم راجب همه صدق نمیکنه چون خودمم اینطوری نیستم

ولی متاسفانه بیشتر همجنسام خیلی خیلی زیاد پول و مادیات براشون مهمه ک حال بهم زنه برام!

من اینو مطمعنم که هم دختر هم پسر توشون هم بد هم خوب هست 

پس دلیلی نمشه با بد بودن یکی همه بد بشن 

چون روح ما جنسیت نداره پس هیچ تفاوتی تو خوبی ها و بدی ها نداریم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
دلیل نمیشه چونکه تو اینطوری بودی بقیه ام خوب باشن فقط کافیه یسر بری بیرون و بفهمی نمیخوام همجنس خو ...

اره اونا ار پایه مشکل دارن و خیلی وقتا پسرا باعث بد شدن اون دخترا میشن

اره اونا ار پایه مشکل دارن و خیلی وقتا پسرا باعث بد شدن اون دخترا میشن

ننداز گردن کسی عزیزم

واقعا دلیل نمیشه

من یه پسرخاله داشتم که میگفت اره ی دختره رو گول زدم از شیراز کشیدمش اهواز تهش بهش گفتم همه چی الکی بود و بهش خندیدم

گفتم قبلا اسیب دیدی از کسی اره؟ گفت اره

الان من باید بگم پس حق داشته؟

هیچوقت نمیتونی رفتارتو بخاطر گذشتت  توجیح کنی 

ننداز گردن کسی عزیزم واقعا دلیل نمیشه من یه پسرخاله داشتم که میگفت اره ی دختره رو گول زدم از شیراز ...

🥲میتونی البته ببخشید که اینو میگم تو درست میگی ولی من از نظر خودم عشق برام ی جک شده که میتونم روزی باهاش ی نفر رو مثل پسر خالت دست بندازم ولی حتی حوصله اینکارو ندارم

2790
2778
2791
2779
2792