2777
2789
عنوان

ولادت امام رضا جان+ حاجت روایی💚⚘

1126 بازدید | 16 پست

قشنگا فردا ولادت امام رضا (ع) هست بیاین بگین چجوری از این امام بزرگ و مهربان حاجت بگیریم اگه کسی تجربه ای داره یا شنیده بگه برامون💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه امام رضا رو ب پسرش 

امام جوادو ب پدرش قسم دارم خودش حاجتمو بدع خودش کمکم کنه چون دیگ واقعا حالم بدع🥺😭

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
پسرمو امام رضا داده بهم  تو اوج نا امیدی ناباروری سقط مکرر پسرمو بدون دوا درمون داذ

قربونش بشم کاش دل منم شاد کنه دل منم اروم کنه😭

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ان شالله💚

🤲🤲🤲🤲آمین بشع دعاهات حاجتات 

ای جانم الهی شکر  نذر یا دعای خاصی کردی ؟

دفعه آخر ک رفتم پیشش تازه جفت بچه هامو خاک کرده بودم دوقلوهام 

بهش گفتم تا بچم ندادی دیگه نمیخوام بیام حرمت 

یادمه شهادتش بود پای تلویزیون خیلی گریه کردم جون جوادش قسم دادم یه بچه بهم بده پسر باشه بذارم جواد یا رضا 

هفتهذبعدش بتام مثبت شد بدون دوا درمون 

آخه شوهرم نمیذاشت برم دکتر میگفت خدا به ما بچه نمیده ول کن 

دو هفته بولادتش سیذ علیرضای من بدنیا اومد و یه موسسه هم یادمه اون روز ب رضا ها جایزه میدادن یع کارت هدیه بهش دادن اینم رونمایی امام رضا بود 

قربونش برم خیلی قسمش دادم التماس کردم 

اصلا نذر خاصی نکردم فقط اسم پسرمو 

امروز جات خالی ب خاطر ناز قدمای امام رضا جشن داشتم انشالله خودش قبول کنه این پیشکشی

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

قربونش بشم کاش دل منم شاد کنه دل منم اروم کنه😭

همه زندگی منو آقا داده 

ازدواجم شغل همسرم خونه زندگیم پسرم همه رو آقا داده 

آقا دل منو با وجود پسرم شاد کرد انشالله حاجت شمارو هم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه زندگی منو آقا داده  ازدواجم شغل همسرم خونه زندگیم پسرم همه رو آقا داده  آقا دل منو ب ...

خدا وشکر🤲🤲🤲

دعا کن برام خیلی حالم بدع😞

دفعه آخر ک رفتم پیشش تازه جفت بچه هامو خاک کرده بودم دوقلوهام  بهش گفتم تا بچم ندادی دیگه نمیخ ...

عریزم خدا رو شکر خدا حفظش کنه براتون 😍😍

امام رضا نگاهش رو از زندگیتون نگیره الهی💚🌸🌸

عریزم خدا رو شکر خدا حفظش کنه براتون 😍😍 امام رضا نگاهش رو از زندگیتون نگیره الهی💚🌸🌸

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40