2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دی ماه فهمیدم تنبلی دارم در حدی ک سه یا چهار ماه یبار پریود میشدم 

بعدش اومدم اصلاح سبک کردم . صب زود بیدار شدم . صبونمو خوردم . یوگا کار کردم و سردیجات نخوردم 

فروردین ماهم طبیعی باردار شدم 

والا ت نی نی سایت یه نسخه دارویی نوشته بودن برا تنبلی من این ماه انجام دادم ب چخ رفتم

چیا بود مگه ؟ 

به منم گفتن برا کیستم ، بروکلی بخورم . منم کلی بروکلی خوردم غافل از اینکه بروکلی چون من کم کاری تیروئید دارم برام مضره

سلام 🌷

ورزش انجام بده عالیه

سوسیس کالباس و این چیزا اصلا نخور غذاهای سرد سعی کن موقع عادت ماهیانه نخوری 

دارو ساپوژکس هم خیلی عالیه حتما از خود سایتش بگیر و از مشاورش مشورت بگیر 

چیا بود مگه ؟  به منم گفتن برا کیستم ، بروکلی بخورم . منم کلی بروکلی خوردم غافل از اینکه بروکل ...

این بود قبلن بعد عادت یه کوچولو کله بینی داشتم الان لکه ها تبدیل شدن ب خونریزی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6912953/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%db%8c%d9%87-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d9%84%db%8c-%d8%a8%da%af%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86?page=1

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

چیا بود مگه ؟  به منم گفتن برا کیستم ، بروکلی بخورم . منم کلی بروکلی خوردم غافل از اینکه بروکل ...

بروکلی برا کساییه ک خونریزیشون براثر کمبود ویتامینKعه و تنبلیو اینا ندارن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

سلام عزیزم

میخوام یه کمکی بهت بکنم که تا آخر عمرت دعام کنی.

کمک من واست هیچ هزینه ای نداره 

من تنبلی داشتم ۱۳سال ولی از همین جا و اتفاقی با یه معرفی با یه نفر آشنا شدم اولش خیلی مردد بودم چون از فضای مجازی میترسیدم ولی دیگه بعدش دلمو زدم به دریا و با اون شخص صحبت کردم.

اولش از برنامه درمانیش و بررسی هاش و شرح حال گرفتنش خوشم اومد و اخلاق و حوصله اش هم خوب بود بعدشم احساس کردم خیلی پایه ای داره واسه درمان تلاش میکنه و خیلی هم دلسوزه،تصمیم گرفتم یه ماه باهاش جلو برم که ماه بعدشم گفتم بذار نصفه نمونه درمانم و خدارو شاهد میگیرم بعد از دوماه درمان تنبلی ،با اولین ماه اقدام باردار شدم.

به این خاطر این خانم رو که واقعا فرشته هست به همه معرفی میکنم چون به چند نفر از آشناها واسه درمان های متفاوت معرفی کردم و همه ازش راضی بودند.

یه صحبتی باهاش بکن اگه دوست داشتی ازش کمک میگیری

Midwiferahimi@

اینم آیدی روبیکاش