2777
2789

گفتی سقوط؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقب مونده ها چرا گزارش زدین😡

من تاپیکم راجب سگ همسایمونه دزدیده شده 

بعد شما اومدین منو گزارش زدین؟!!

خدا عقلتون بده 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
درموردچی بود؟

بابا 

پسر همسایمون گریه میکنه سگش تو پارک گم شده 

خانمه میگفت وابسته ان

بعد من اومدم راجب نگهداری از پت صحبت کنم منو گزارش زدن

سقوط چیه

ولش کن فکر کردم تاپیکت سیاسی بوده

نینی یار قاطی کرده 

تاپیک توهم اشتباهی ترکونده قاطی سیاسیا

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
آره منم دیدم

چقدر بعضیاا بی عقلن

من نفهمیدم گم شدن سگم مگه گزارش زدن داره

ولش کن فکر کردم تاپیکت سیاسی بوده نینی یار قاطی کرده  تاپیک توهم اشتباهی ترکونده قاطی سیاسیا

امروز تاپیک نزنم بهتره پس

امروز تاپیک نزنم بهتره پس

اره همه قاطین و دعوان باهم