2777
2789
عنوان

میشه بیاید

52 بازدید | 3 پست

بچه ها من شاغلم و یه بچه هم دارم و کل حقوقم را میدم به شوهرم یکم برا خودم میزارم اونم برام چیزی کم نمیزاره یکم غر غر ام و دوست دارم با یه نفر درباره مشکلات و کارم حرف بزنم شوهرم هم همکاره و درک میکنه منا یه بچه هم دارم اوایل خوب بود و بهم راهنمایی میداد ولی الان هر حرفی که میزنم داد میزنه یا میگه میزنم تو گوشت یا میگه میزارمت خونه بابات ولی خدا را شکر همش حرفه من آدمی هم که دلم میخواد درباره کارم و اتفاقات روز درد و دل کنم   

یعنی یه مدت سرد بشم باهاش جواب میده حس میکنم خیلی وابسته ام و حتی اون توی مسائل کارم و مرخصی رفتنم و کدوم قسمت کار کردنم نظر میده زیادی متکی شدم بهش الانم که ازش کمک میخوام داد و بیداد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم زیادی بی سیاستی .حقوقت چرا باید بدی به شوهرت ؟واسع خودت نگه دار جمع کن طلا بگیر ملک بگیر و....شوهرت وظیفه اش هست نفقه شما و بچه کامل بده .با احترام و‌مهربونی این کار رو بکن یه جور که اختلاف پیش نیاد .غر غر و درد و دل و اینا هم اصلا بهش نگو یه جور واسش بی اهمیت میشی و تو رو ساده و دم دستی میبنه واسع خودت کلاس بزار البته محبت و صمیمیت باشه ولی مردها از زنی خوششون میاد که یه جورایی راز آلود باشه همیشه لازم نیست از محیط کارت حتی داخل خونه چیزی بگی