2777
2789

قلم نیوز:

اعتراف قاتل آتنا به دومین قتل خود/ ۲ سال قبل هم یک زن را کشتم

قاتل آتنا دختر معصوم ۷ ساله پارس‌آبادی به دومین قتل خود قبل از ماجرای آتنا اعتراف کرد.

دادستان عمومی و انقلاب پارس آباد: جسد خانمی که دو سال پیش در کنار روستای مجیدآباد پیدا شده بود توسط همین شخص به قتل رسیده بوده که در بازجویی به آن اعتراف کرد./رکنا

@qalamnews

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

واقعا ناراحت كننده بود واقعا وحشتناك بود خدا به خانوادش صبر بده همه اينها درست 

اين اولين مورد نيس پيش اومده اخرين هم نميشه مسلما 

ولي كسايي كه تاپيك ميزنن واقعا ناراحتيه ديگه اي فكر و مشغله ديگه اي تو زندگي ندارن؟؟؟ منم شنيدم ناراحت شدم ولي مشكلات خودم نميذاره خيلي بهش فكر كنم 

لطفا اين همه هم تاپيك نزنيد هي يادمون بندازين خودمون دردو مشكلاتمون كم نيس

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینکه قاتل به چندتا قتل دیگه هم اعتراف کرده،از جمله یه زن که پارسال جسدشو تو آب پیدا کرده بودن

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
عزیزم هیچ تجاوزی در کار نبوده،انگیزه فقط مالی بوده....طلا خیلی داشت....من از دیروز دارم اخبارشو دنبا ...

بابا طرفی که کشته اش که نادار ناچار نبوده ..واسه چهار تیکه النگو...مگه چقدر میشه قضیه بودار تر از اینچیزاس

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
مثل اینکه قاتل به چندتا قتل دیگه هم اعتراف کرده،از جمله یه زن که پارسال جسدشو تو آب پیدا کرده بودن

ستایش همونی که شوهرخالش دزدیده بوده??

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
قلم نیوز: اعتراف قاتل آتنا به دومین قتل خود/ ۲ سال قبل هم یک زن را کشتم قاتل آتنا دختر مع ...

یاخدااااا.دوتاقتلللللل.همه هم بیخبر

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

طفلک اون دوتا بچه که یه عمر باید ننگ داشتن یه همچین پدری رو به دوش بکشن .اما دلم واقعا واسه آتنا کبابه مخصوصا اون عکسی که لباس مدرسه و مقنعه سفید سرشه چون دختر خودمم لباس فرمش شبیه اونه .روحش شاد😭😭😭

بابا طرفی که کشته اش که نادار ناچار نبوده ..واسه چهار تیکه النگو...مگه چقدر میشه قضیه بودار تر از ای ...

آخه معتاد بود،معتاد بخاطر ده هزار تومنم هرکاری میکنه چه برسه اونهمه طلا...جسد بچه که سالم و دست نخورده بود،خفه شده بود،طلاهاشم مرده برداشته بود لعنتی

آخه معتاد بود،معتاد بخاطر ده هزار تومنم هرکاری میکنه چه برسه اونهمه طلا...جسد بچه که سالم و دست نخور ...

سالم نبوده.تیکه تیکه شده.اگه بگن با خشم مردم مواجه میشن.مسعله ناموسی خیلی بدتر از انگیزه مالیه.

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
سالم نبوده.تیکه تیکه شده.اگه بگن با خشم مردم مواجه میشن.مسعله ناموسی خیلی بدتر از انگیزه مالیه.

من که تو چندتا کانال معتبر هستم همه نوشتن جسد سالم بود

به نظرم طلا زیاد دشمن جون بچه هاست

آره واقعا خیلی خطرناکه طلای زیاد .

بلای جون دختربچه هاست

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

قاتل آتنا یه قاتل سریالیه که با دستگیر شدنش کلی پرونده دیگه هم به جریان افتاده و پرونده پیچیده تر و وحشتناک تر از قتل یه دختر بچه به خاطر طلاس!بیچاره آتنای معصوم و خانوادش