2821
2789
عنوان

خیلی زشت شدم😭

617 بازدید | 22 پست

دارم میرم توی جمع دوستام

حس میکنم خیلی زشت شدم چون همشون خوش تیپن

یه اورال مشکی پوشیدم با شتاب مشکی و یه مانتو تقریبا بالای زانو صورتی که رنگش خیلی زشته کفشامم اگه اشتباه نگفته باشم کالجه

آستین های کته هم کوتاه خیلی حس بدی دارم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کتونی بپوش

دیگه دیره

دم در کافی شاپم

نمی‌دونم حالا درست گفتم کالج یا نه 

این کفش های زنونه که جلو پا خالیه 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یکم اعتماد به نفس داشته باش

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

حس بدی نداشته باش وارد یه جمعی میشی با انرژی و اعتماد به نفس وارد شو 

دقیقا موافقم ولی خیلی زشت شدممم

کو کفشات🤣

پامه