2777
2789
عنوان

حرم امام رضام

2817 بازدید | 100 پست

دلهای شکستمونو ،شکسته تر برنگردون آقا جان

برای شفای پسرم فرزاد هم دعا کنین ممنون

عیدتون مبارک

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

زیارت قبول. التماس دعا 

ان شاء الله حاجت روا باشین 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل  فرجهم 

الهی آمین

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

انشاالله همیشه کنار هم سلامت باشید برای من و خانوادم دعا کنید عزیزان

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)