2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

195 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

فقط میخوام درد و دل کنم اگه خواستی بخون

من دختری هستم که اولین بار عاشق یه نفر شدم

الان سه ساله که این عشقو توی دلم نگه داشتم و به هیچکس هیچکس نگفتم حتی خودش و فقط خودم میدونم خجالت میکشم به کسی این حرف رو بزنم حتی خواهر هم ندارم که باهاش درمیون بزارم 

هر روز هرشب به فکرشم که الان چکار میکنه کاش بهم فکر می‌کرد و... 

خیلی هم کم میبینمش 

الان که این حرفا رو زدم آرومتر شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این هم بگم که کلا دختری هستم که تا به حال با هیچ‌کس حرف نزدم و دوس پسر نداشتم

اخی یاده خودم افتادم خیلی خجالتی بودم هیچوقت دوس پسرنداشتم ودغدغم شده بود اگ نامزد کردم درمورد چی باهاش حرف بزنم خداروشکرخواستگاراییم ک میومدن بدون صحبت رد میکردیم بجز اخری ک شوهرمه

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد
بنظرتون من چکار کنم؟

ب نظرم از اون ادم ی غول برا خودت درست نکن وفک نکن صحبت کردن با مردا سخته خودت باش سعی نکن خودتو ادم شوخ بامزه پرحرف یا هرخصلتی ک دلت میخاد باشی ونیستی نشون بدی دقیقا همونی باش ک هستی واز شرایطی ک توش هستی لذت ببر اگ ام دوس داری ب طرف چراغ سبز نشون بدی ی حرکتایی ریزی بزن  البت اگ اونم دلش پیشت گیره وگرنه ک فقط خودتو سبک میکنی

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد
ب نظرم از اون ادم ی غول برا خودت درست نکن وفک نکن صحبت کردن با مردا سخته خودت باش سعی نکن خودتو ادم ...

آخه میترسم رد کنه و خرد بشم💔

اصن هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم یعنی تا حالا با چنین موردهایی روبه رو نشدم که بلد باشم چه رفتاری از خودم نشون بدم خیلی ادم درونگرایی هستم