2777
2789
عنوان

شیمی بخونم بالاخره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 73 پست
سرانه مصرف گوشت کم شده فقر زیاد شده دزدی زیاد شده خداروشکر ما وضعمون خوبه مثل شما مشکلی نداریم ولی ا ...

یکی هم که تو این مملکت میخواد یه کارایی بکنه یه جوری کله پاش میکنن ، تاریخمون پر از خیانتکارای وطنی ، آدم باید آدم درست و بشناسه وسط بدا

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
چشم عزیزم 

ممنونم ازت🧡

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی هم که تو این مملکت میخواد یه کارایی بکنه یه جوری کله پاش میکنن ، تاریخمون پر از خیانتکارای وطنی ...

ععزیزم لطفا نترکونید تاپیک و🧡

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
من چیزی که میبینم رو میگم گلم شما یه چرخ تو خیابون بزن از مردم درباره جیبشون بپرس من دینم رو خودم ا ...

همه با ظلم مخالفن ، ولی نباید همه رو با یه چشم دید ، خیلیا واقعا برای تغییر دارن زحمت میکشن باید پشتشون باشیم نه روبروشون

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
بخون ریسک نکن

لغو شد چی تا آخر خرداد یادم میره که😂

ععزیزم لطفا نترکونید تاپیک و🧡

نه قربونت من چیکار دارم ،داریم حرف میزنیم   

بشین بخون بابا

دیگه میخونم به قول دوستمون ریسک نمیکنم میترسم😂

نه قربونت من چیکار دارم ،داریم حرف میزنیم    

فدات شم عزیزم 🧡

دیدم نینی یار هنوز پیدا نکرده تاپیکمو گفتم ببینم خبری میشه یا نه😂

باز 😂😂 گوش به خبر شدن کنکور یا

شانس ما امسال اتفاقایی افتاد که هیچکس فکرشم نمیکرد😂فرهنگیان جدا شد کنکور دوتا شد معدل اومد تو کنکور  امتحانا دارن لغو میشن 

منم دارم صبر میکنم

بخون دیگه مث اینکه لغو نمیشه طبق اخبار

خب بخون دختررررر 

اخ به خدا امسال اصلا حسش نیس😂

رئیسی مرده مثل اینکه

اخبار الان گفت زندس