ولی خودمونیم ها بعضیا چقدر خودشیرین ترسو بی سوااااااد قدرت تشخیص یا تفکیک دوچیز بینهایت پایین زیر صفر حسسسسووووددد بدددخواااااهههه تنها چیزی ک خیلی خوب بلدن و واردن چشارو ببندن دهن گشاااادشونو مث سگ بااااززز کنن و وق وق کنن و خودشونو پاک نشون بدن بدون خطا و اشتباه جلوه بدن و تاااا میتووووننن دل بشکونننن اینو هم خوب بلدن اگ هیچی بلد نیستن خدارو شکر چیزایی رو ک میگم خوب بلدن رو واقعا خوب بلدن دل بشکونن اشک هایی رو جاری کنن و آه و نفرین رو دنبال خود و زندگیه خودشون کنن ک قطعا دامنشونو میگیره کارمای سختی هم پس میدن اینجا همه پاک و معصوم و بی گناه و فرشته ان و بقیه برعکس و تا میتونن بهش حمله میکنن ب صورت سونامی خطرناک و کشنده و بهش توهین میکنن ندیده قضاوت بیجا میکنن ندیده تهمت میزنن برای بالابردن خودشون پاشون و میزارن رو آدما ک برن بالا چون عقل ندارن و مث کبک سرشون زیر برف و بقیش بیرون و فک میکنن کسی نمیفهمه نمیبینه فک میکنن همه مث خودشون بی سواد و بی شعورن چشم ندارن و گوشاشونم دراز بعضیاشونم پیردختر ای ترشیده در حسرت شوهر چش ندارن تازه عروس ها و حتی متاهلا رو ببینن و تو تایپیک های اونا چشاشون میبندن دهناشونم باز میکنن فرقی نداره ب کی و مهم نیس براشون تنها چیزی ک مهمه اینه ک خودشونو عقده هاشونو خالی کن متاهلایی ک با شوهراشون آشنایی قبل ازدواج داشتن حمله میکنن و توهین و تهمت و قضاوت و عصبانی ک اگ تو با شوهرت دوس نمیشدی نمیگرفتت من الان تو خونه نترشیده بودم خب تو ک تو مجازی ای این هستی واااای در واقعیت حق هست ک بترشی حتما دلیل منطقی بوده ک الان اینجا ول و رسوا و دیوانه ای و بخاطر بی شوهری گریه میکنی و با متاهلا ب خشونت رفتار میکنی یا میبینن طرف اومده درد و دل میکنه سریع بهش حمله چشا بسته دهن باز و در آخرم نسخه طلاق میپیچن چون عقل ندارن ک فک میکنن اگ اون زن بیچاره جدا شه امروز صبح نشده شوهر اون میاد این ترشیده رو میگیره اینها تمامی چیزهایی بود ک من در یک هفته نشده در این سایت دیدم و ادب و شعوری ک من در آقایون ک بحثش از پسربچه های مریض و هول جداست چیزی رو دیدم ک در این زنان مریض و حسود و بدبخت و بی عقل و بی شعور و در دختران ترشیده و بیشتر زن ها ندیدم انسانیت کاااامل و اینک جالبه همشون بعد همه تایپیک هاشون ک تبادل نظر کرده بودن بدون استثنا قفل کرده بودن انقددددرررر ک تررررررسسسووووان میدونن ک چیکار کردن یک ضربالمثلی هست میگن گوزیده از خود باخبره خیلی معنی میده عاقلا میدونن معنیشو👌🤣