2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گف چرا رژ لب زدی

395 بازدید | 23 پست

خانما من کلا  زیاد اهل ارایش نیستم 

همیشه ضد افتاب ساده میزنم و یه رژ رنگ لب خیلی محو و کمرنگ 

امروز همینطوری داشتم کشو لوازم ارایشمو مرتب میکردم 

یه رژ لب بود مال خرید عروسیم بود رنگشو خیلی دوس داشتم قرمز روشن بود

همینطوری زدم ب لبم 

طبقه مالا مادر شوهرم هستم

۲۰ دقه بعد مادر شوهرم در زد 

درو روش باز کردم  نه سلامی نه چیزی اول کار پرسید برا چرا رژ لب زدی ! گفتم همینجوری ... گف مگ میشه همینجوری 😕

گفتم اره خب اشکالش چیه 🫤 گف تو ک نیاز ب ارایش و رژ لب نداریو و فلان 

اصلا خیلی فضوله خیلی رف رو اعصابم

دفه دیگ گف چی جوابشو بدم ☹️☹️

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاستی بگی

زدم که بیام یه ماچ آبدارت کنم😁😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

اینکه خوبه پیرزن همسایه ناخنای منو دید بلندبودن یهوگفت یه دختره تواتوبوس ناخناش مثل ناخن سگ بودن,الان مرده گوربه گوری, پسر خواهرشوهرم بزرگه سی سال به بالا ,منو دید رژ زدم گفت رژ زدی براچی ,مثل فضولا

هرکاری خودت دوست داشتی و بهت ایراد گرفتن بگو شوهرم دوست داره 

دقیقا  خاله های شوهر منم به همه چیز گیر میدن منم میگم شوهرم  گفته یا شوهرم راضیه یا واسه شوهرم کردم دهنشون بسته میشه

اییی عمرا

😄😄

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ادم از بعضی تاپیکا حرصش میگیره نمدونه چی بگ😑😑😑برا ی رژ نمتونی جواب بدی فردا روز ک تو مسائل دیگ دخ ...

دخاالت میکنن ک عزیزم تو همه چیز

کارش نمیشه کرد  ...

شوهر بی عرضه و یه ادم بخت برگشته مثل من ک تو بچگی رف زیر بار مسئولیت زندگی

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3