2777
2789
بفروش تو دیوار یا یه سمساری بیار همه رو ببره پولشو طلا بخر بزار کنار چقدر خونه دار بودی ؟

یسال و نیم بود عروسی کرده بودم، بهترین جهازو در حد خودم خریدم با کلی سختی 

شاغل بودم بیکار شدم و هفت ماه خونه دار بودم 

اینکارو کردم البته تو اخرین مرحله که دیگه از برگشت به زندگی ازش ناامید شدم 

افرین عزیزم اصلا هم کوتاه نیا 

حتی شده قسطی بگیر ولی از حقت نگذر بزار بفهمه هر دختری که میاد خونه بخت با هزار امید و آرزو میاد 😔

راه برگشتی که نداری لااقل خوب اذیتش کن اجرت المثل هم ازش بگیر 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلتون چی بود که داری جدا میشی؟

شوهرم برای زندگیش اراده و اختیاری نداشت تو سلطه شدید مادرش بود با نقشه های مادرش زندگیمونو به باد داد، تا دقیقه نود منتظر بودم برگرده ولی اون هر بار با نامردی تمام ناامیدم کرد از زندگی باهاش

متاسفانه برای خودمم خیلی سخته، تو خودم میریزم بروز نمیدم

سخته عزیزم ولی میگذره  و مشکلات هم حل میشه فقط خوشحال باش که بچه نداری باز ی قدم جلویی عزیزم 

ولش کن ببخشید ها ک لقش اون لیاقت نداشته چیکار به جهیزیه ای که خودت با هزار امید و سختی خریدی داری 

می‌دونم شاید سخت باشه و یادآوری بشه برات ولی ی مدت دیگه برات عادی میشه به خدا حیفه جهزیت که به خاطر اون نالایق مفت و مجانی حراجش کنی 😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
شوهرم برای زندگیش اراده و اختیاری نداشت تو سلطه شدید مادرش بود با نقشه های مادرش زندگیمونو به باد دا ...

مرض دارید وقتی بچه ننه هستید زن میگیرد آخه 😡

خدا کمکت می‌کنه عزیزم خلایق را هر چه لایق شک نکن روزهای خوب توام میرسه 

افرین عزیزم اصلا هم کوتاه نیا  حتی شده قسطی بگیر ولی از حقت نگذر بزار بفهمه هر دختری که میاد خ ...

ارع هر وقت یاد کارایی که در حقم کردن 

همیشه گریمو درمیاوردن توهین بی احترامی، جنگ اعصاب، حاشیه سازی و خاله زنک بازی 

داشتیم، خودشون باعث شدن من مجبور بشم به اینکارا، خیلی برای زندگیم تلاش کردم با صحبت منطق احترام اما انگار به سنگ میگی

بخاطر اینچیزا نمیخام بگذرم حتا قسطی 

تا بدونن هر کاری تاوان داره، منم ی دختر بودم بادتمام امید و ارزو باهاش ازدواج کرده بودم ولی اون لهم کرد

ارع هر وقت یاد کارایی که در حقم کردن  همیشه گریمو درمیاوردن توهین بی احترامی، جنگ اعصاب، حاشیه ...

بهترین کار همینه 👏👏👏👏

بعضی ها واقعا لیاقت ندارن 

ولی خوب هر جا جلوی اشتباه رو بگیری  زودتر نجات پیدا می‌کنی  

بهترین ها نصیبت بشه عزیزم 🙏🌹

مرض دارید وقتی بچه ننه هستید زن میگیرد آخه 😡 خدا کمکت می‌کنه عزیزم خلایق را هر چه لایق شک نکن روزه ...

توکل بخدا

از همون اول باید با مادرش ازدواح میکرد و میموند پیشش چون اخرشم منو ول کرد مادرشو چسبید

من نخاستم اونارو حذف کنه، چون این حق و ندارم، اما حق داشتم تو زندگیم اختیارم با خودم باشه و ارامش داشته باشم 

اما افسوس که هر چقدر گفتم اشتباه میکنی نفهمید که نفهمید