2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد...

126 بازدید | 9 پست

همیشه زدن تو سرم همین باعث شد منزوی و بی اعتماد بنفس باشم الان با یه بچه حتی روم نمیشه برم یه پارک یا خرید کنم دوساله تو این ساختمونم هیچکدومو نمیشناسم آرزوهامو بخاطر بی اعتماد بمفسیم از دست دادم همیشه هم میزدن تو سرم که بی عرضه ای احمقی تنبلی هیچی نمیخونی نمیتونی هیچکس پشتم نبود الان که شوهرم هست مث عقده ایا شدم نمیدونم چیکار کنم برم سراغ چ کاری اصلا ارزوم چیه خیلی وقتا سر بچه م خالی میکنم شدیدا چاق شدم هروقتم مامانم زنگ میزنه یا دخترداییمو میکوبه تو سرم که معلمی قبول شد بهترنی شوهر میکنه تو هیچی نشدی درحللیکه اون از اول همه چی داشت هرچی که بگین ولی من هیچوقت خرجم نکردن سر یه غذا چنان منت سرم میزاشتن که نگم دلم گرفته میشه کمکم کنین؟چطور راهمو پیدا کنم؟دانشگاهم حسابداری میخوندم ۲ ترمم مونده از بس گفت چه رشته مزخرفی میخونی حتی میترسم دیگه ادامه بدم نزدیکای ۲۵ سالمه رشته رادیولوژی رو دوست داشتم ولی حس میکنم دیره ۴ سال برم دانشگاه توروخدا خواهرانه کمکم کنین.

مسیرها رو پیاده برو

سر جمع حداقل روزی نیم ساعت پیاده برو

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و از این وضع درربیای و شاداب و اجتماعی بشی و البته تراپیست هم خیلی کمک میکنه ..

اولا رشته حسابداری خیلی رشته خوبیه و همه جا استخدامی داره این رشته ٫ اگر دوست نداری برای تغییر رشته و اینا هم اصلا دیر نیست من سی سالمه دیپلمم تازه میخوام ادامه بدم و بنظرم هیچوقت برای شروع دیر نیست ٫هرکاری رو که دوست داری انجام بده 

از هیچکسم توقعی نداشته باش 

عزیزم این زندگی برای توعه 

اونایی که نظر میدن هم خودشون زندگی دارن 

کسی که سن تورو گذرونده که اصلا نباید بهش توجه کنی اون تو سن خودش هر جور خواسته زندگی کرده الان نوبت توعه این زمان برای توعه

مگه ما قراره چقدر عمر کنیم که به حرف دیگران بگذره 

فقط جرئت داشته باش و پای حرفی که میزنی وایسا اجازه دخالت هم به دیگران نباید بدی

عزیزم فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و از این وضع درربیای و شاداب و اجتماعی بشی و البته تراپی ...

باور کن میدونم زوده ولی اینقد ادم سمی دورمه نمیدونم چندتاشو حذف کنم فقط کافیه یکی قبول شه منو تا سر حد مرگ میبرن شوهرمم که از صبح تا شب سرکاره وقتیم برمیگرده همش غر میزنه حواست به بچه نیست چرا همش فکر میکنی اگه کار کنی ملکه میشی چی کم داری تو زندگی همه ارزوشونه تو خونه باشن شوهر خرجوشون رو بده 

از نگاه ادما میترسم از همه چی خچالت پیکشم برم بیرون 

همین الان برو دم در ببین اصلا کسی نگات نمیکنه

بچه که نیسی بیام دنبالت ببرمت بیرون

خجالت بکش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

از کار های کوچیک شروع کن اگه میتونی کلاسای مختلف برو 

قرار نیست همه از اول آگاه باشن خودت کسب کن و این فرصت و از خودت نگیر 

مخصوصا به خاطر حرف دیگران تا حالا از خودت پرسیدی چرا تو به کسی لقب تنبل و احمق وبی عرضه نمیدی؟

چون تو فهمیدی زندگی اونا به تو ربطی نداره همینم راجع به خودت درک کن

باور کن میدونم زوده ولی اینقد ادم سمی دورمه نمیدونم چندتاشو حذف کنم فقط کافیه یکی قبول شه منو تا سر ...

عزیزم خودت داری میگی آدم سمی!پس ازشون دوری کن و اصلا حرفاشون برات مهم نباشه ٫ این آدما تو زندگی هممون هستن اما این ماییم که باید قدرت داشته باشیم و ضعف نشون ندیم ..

خب عزیزم حالا اگه سرکارم نشد بری به علاقه مندیهات برس باشگاه برو٫ خرید برو ..به خودت برس .روی ظاهر و تیپ و قیافه خیلی کار کن  همینا کلا روحیت رو عوض میکنه و اعتماد بنفست بالا میره