2777
2789
عنوان

مذهبیابیاین🙂

158 بازدید | 16 پست

راستش خیلی وقته می خام نمازاول وقت بخونم،اماقضامی کردم یادآوری خوندم

اصلاالان دیگه اشتیاق ندارم

ازطرفی ازفردامیخام شروع کنم چله ازطرفیم ۳خرداد میخام شروع کنم

اصلانمیدونم چم هست حال وحوصله ندارم

چندبارم شروع کردم امابه خاطراراده سستم ول کردم

انگارسردشدم دیگه

شمانظرتون چیه؟

ازطرفی می ترسم فرداصبح به موقع بلندنشم برای نمازاول وقت،اه 

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچها لطفا بیاید تاپیکم تا امشب باید هشت هزارتا صلوات کامل داده باشم دو هزار خوردی دیکه مونده میشه از ته دلتون بیاید و درحد توانتون صلوات بفرستید و شما هم شریک باشید در این کار خیر انشالله حاجت رول میشید بحق امام رضا

اگر چشمت خورد مطمئن باش امام رضا خواسته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر وقت بلند شدی بخون راحت باش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
عزیزم حتما بخاطر این قضیه به امام زمان توسل کن و سخنرانی های استاد شجاعی نماز سکوی پرواز رو گوش بده ...

بله حتما.چطوری توسل کنم؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بله حتما.چطوری توسل کنم؟

اگه میتونی وضو بگیر یه دعای فرج بخون و از ته قلبت به آقا بگو دوس داری نمازخون بشی مهر نماز و نور خدا رو به دلت بندازه

عالیه من که جواب گرفتم قربوننش برم

💚الحمدلله کما هو اهله💚

تاپیک کاربر قهرمان ضعیف کلاس رو نگاه کن  بهت انگیزه می ده . درباره برادرش هست و یه عکس

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بچها لطفا بیاید تاپیکم تا امشب باید هشت هزارتا صلوات کامل داده باشم دو هزار خوردی دیکه مونده میشه از ...

واقعا سوال برام چرا نذری میکنید که در توانتون نیست

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️