2777
2789

سلام مرسی که وقت گذاشتید. اول از همه بگم ازدواج مون سنتی بود ولی شوهرم خودش منو دیده ‌و پسند کرده به مادرش گفته بود بریم خاستگاری فلانی. اول خوبی هاش میگم مرد زحمتکش کاری اهل خیانت نیست .صبور و در حالت کلی خوش  رفتاره مثلا خونه بهم ریخته باشه یا غذا آماده نباشه چیزی نمیگه. احترام خانواده مو داره روابط اجتماعیش خوبه. چشم پاکه .پدر خیلی خوبیه تو بچه داری نسبتا کمک میکنه. ولی کارای خونه اصلا کمک نمیده 

ولی ولی ولی من هیچ وقت الویت اولش نبوده و نیستم اول خانواده ش بعد بچه مون بعد من. بهم زیاد محبت و توجه نمیکنه از سرکار میاد غذاشو میخوره وبا بچه سرگرمه یا مامانش میاد باهم گپ میزنن. تقریبا خسیسه خیلییی باهام لج میکنه مثلا بگم ماست سفیده میگه سیاهه😕 مریض باشم نهایتش میگه بریم دکتر ولی مادرش یا خواهرش مریض بشن خودشو میکشه براشون...باهام گرم و صمیمی نیست بهش نکست بدم فقط لایک میکنه ولی ساعت ها با خواهر و‌برادرش چت میکنه میگن می‌خندن 😕 به اونا محبتش رو نشون میده قربون صدقه شون میره با من سرده.

بقیه شم پست بعد میگم 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

اگه نریزن سرم باید بگم چیزایی که گفتی نشانه اینه که شما همسر خوبی نیستی 

منظورم اینه که سیاست نداری که جذبش کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 

چ تلخ

زنی که مجبت نبینه پژمرده میشه💔

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اگه نریزن سرم باید بگم چیزایی که گفتی نشانه اینه که شما همسر خوبی نیستی  منظورم اینه که سیاست ...

دقیقا 

خیلی وقتا حتی این خود ادمه که باعث میشه بهش خیانت بشه 

خیانتو توجیه نمیکنما کار خوبی نیست ولی یه وقتایی واقعا ادم تحملش تموم میشه

من همه جوره پایه ش بودم سال اول عروسی مون رفتم سرکار تمام حقوقم رو جمع کردم دقیقا ۳۲ میلیون بود باهاش یه گوشی برای خودم خریدم بجز اون گوشی یه هزاری هم برای خودم خرچ نکردم باهاش ماشین خریدیم البته شوهرم هم روش گذاشت. برای اینکه رفیقش باشم و خوشحال بشه پابه پاش فیلمای مورد علاقه ش دیدم و تفریحات مورد علاقه شو انجام دادم اما اون برای من اینطوری نیست یک کلام نه خودم نه نیاز هام براش مهم نیست....بهش میگم فقط انکار میکنه تهش هم منو مقصر میکنه میگه حساسی وگیرمیدی ...یه مدت بهش محبت زیا  میکردم دیگه خدا رو بنده نبود ...احساس میکنم باهام بازی روانی میکنه ...خسته شدم دیگه ازش.اوایل زندگی خیلی برای مامان و خواهر برادرش پول خرج میکرد وقتی اعتراض میکردم دعوا میکرد بهم توهین میکرد فحش میداد الان دیگه زیاد پول نمیده ‌ولی تا چیزی بشه میگه تو منو از مادرم جدا کردی

اینم بگم از لحاظ مالی ظاهری و تحصیلی ازش بالاترم خواستید عکس میذارم

اگه نریزن سرم باید بگم چیزایی که گفتی نشانه اینه که شما همسر خوبی نیستی  منظورم اینه که سیاست ...

وآقا دیگه به بن بست خوردم یه مدت چندین ماه خیلی بهش محبت میکردم ولی دیکه خدا رو بنده نبود اون یذره خوش   فتاریش هم کنار گذاشت همیشه باهاش معمولی بودم احترامش رو داشتم خیلی از خودگذشتگی کردم براش ولی اونجوری که لیاقم هست هرگز قدردانی نکرد

وآقا دیگه به بن بست خوردم یه مدت چندین ماه خیلی بهش محبت میکردم ولی دیکه خدا رو بنده نبود اون یذره خ ...

میشه بگی ایا اگه چیزی دوست داشتی  یا کاری بهش گفتی یا فقط گفتی خودش باید بفهمه انجام بده

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

خودت سر صحبتو باز کن محبت کن بهش  با هم صحبت کنید واسه درست کردن رابطتون

همه این راه هارو رفتم یکم بهتر شده اونم فقط برای دو سه روز...تو مغزش رفته که نباید به زن رو بدی فکر میکنه اینطوری بهش مسلط میشم

وآقا دیگه به بن بست خوردم یه مدت چندین ماه خیلی بهش محبت میکردم ولی دیکه خدا رو بنده نبود اون یذره خ ...

میدونی اسی ما یه جاهایی راه رو اشتباه میریم 

فکر میکنیم باید به مردها اونطوری محبت کنیم که دوست داریم اونا به ما محبت کنن 

درصورتی که مردها محبت نمیخوان اقتدار میخوان 

باید بهشون اقتدار بدی یه جوری که انگار اون رییسه 

مامان بازی هم براش درنیاری 

و اینکه زنانگی خودتو حفظ کنی مثلا داد و بیداد نکنی، کلا آروم و باکلاس باشی، ظرافت داشته باشی و.... 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تو خونه تحویلش بگیر و بهش محبت کنی یجوری که از اونا ندیده 

اینکارو کردم باور نمیکنی انقد قلدر شده بود همش به خانواده م توهین میکرد مسخره م میکرد چند ماه تحمل کردم آخرش باهاش دعوا کردم بعدش برگشت به روال عادیش

من همه جوره پایه ش بودم سال اول عروسی مون رفتم سرکار تمام حقوقم رو جمع کردم دقیقا ۳۲ میلیون بود باها ...

اوه نه این فهمیده داری بهش محبت میکنی ی بار سرد باش ی بار گرم

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

همه این راه هارو رفتم یکم بهتر شده اونم فقط برای دو سه روز...تو مغزش رفته که نباید به زن رو بدی فکر ...

اتفاقا این مشکل منم هست اصلا بهم محبت نمیکنه ،میگه به زن نباید رو بدی پروو میشه😏😐