2777
2789
عنوان

آخه تا کی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 99 پست
منم همس استرس دارمو بی قرارم  نمیدونم چمه خدای نکرده اگه یکی خبر بد بده  یا یکی از نزدی ...

استرس شما طبیعیه عزیزم چون بعد از ده سال انتظار خدا این هدیه رو بهت داده طبیعیه که بیشتر از دیگران نگرانشی و استرس میگیری ولی سعی کن ارامشتو حفظ کنی که برا نی نی خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایران نیستم اگر بودم هم زبون بودن دردم زیاد نبود

اهان 

اونجا رسیدگیشون 

مگه خوب نیست 

نمیتونی بیای اینجا 

بیمارستان لاله که همه جور کاری میکردن 

از عراق اومده بودن برا گرفتن تخمک

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

استرس شما طبیعیه عزیزم چون بعد از ده سال انتظار خدا این هدیه رو بهت داده طبیعیه که بیشتر از دیگران ن ...

کاش میشد

دیگران درک نمیکنن 

میگن نمیخواسته تا حالا 

حالام که خواسته شده هر روز یه خبری میارن 

و هزار حرفو حدیث دیگه 

که جاش نیست گفته بشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اهان  اونجا رسیدگیشون  مگه خوب نیست  نمیتونی بیای اینجا  بیمارستان لاله که ه ...

چی بگم خیلی ازیت میکنن خیلی به راحتی کارتو انجام نمیدن اینقدر میپیچونه اخرش هم میگه میخوای درمانتو انجام بدی یانه 

ایران نمیتونم بیام چون یه همسرم شزکتشون اجازه نمیده فوقش۳ هفته

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قرص نمیخوری

اره گفتم صفحه ی قبل...هم برای پرولاکتین میخورم.کابرگولین

هم برای تیرویید

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام بچه ها خوبين

سلام ممنون شماخوبی؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚