2777
2789
عنوان

آخه تا کی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 99 پست
من دو بار ای یو تی یک بار ای وی اف که تو مرحله اخر دکتر جوابم کرد گفت اصلا تخمکات خوب نیستن  ا ...

خداروشکر نتیجه گرفتی عزیزم بعد این همه سختی 

من ۴ بار ای یو ای شدم دکترا بعد اینهمه ازیت کردن تصمیم به ای وی اف گرفتن خیلی ترس از منفی بودنش دارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چند سالته عزیزم دکتر هر چی میخواد بگه  تو هر کاری میتونی تو این سن کم انجام بده

۲۳سالمه...خودمم به همین فکرمیکنم تا زمان بیشترازاین ازدست  نرفته

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی مشکل اصلی من تا لحظه اخر 

حتی اون افلاطونیان نفهیمد 

مربوط به پرولاکتینو کم کاری تیروییدم 

بودم تو این چند سال هیچکه نفهمید 

اخر سر یه دکتر رفتم بعد ای وی اف الکی 

گفتن باید بری غدد 

رفتم گفت خانم کم کاری تیرویید داری 

پرولاکتینو میدونستم از زمون مجردی بالا بود دارو میخوردم یه مدت هوب بود ولی برمیگشت 

بعد دکتر گفت پرولاکتین با کم کاری تیرویید در ارتباطه 

اخرین بار پرولاکتین زده بود رو 3000

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ولی مشکل اصلی من تا لحظه اخر  حتی اون افلاطونیان نفهیمد  مربوط به پرولاکتینو کم کاری تیر ...

پرولاکتین من رنج آزمایش ۳۵ برای من شده ۴۰

تیرویید هم باید ۴باشه برای من ۵

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
حتما انشاالله تاپیک بعدیت خبر مامان شدنت و بدی دوستم

ممنونم ان شاءالله خداکنه

چند روز پیش یک ویدیو دیدم که یک زوجی بعد از هفده سال دوا درمان بی نتیجه، از ایران گرفته تا خارج از کشور، فقط با چهار ماه خامگیاهخواری بچه دار شده بودند، وقتی اولین بچه شون پنج ماهه بود، دومی رو هم باردار شده بود خانمه.البته بعد از اینکه باردارشده بود و معجزه ی خامگیاهخواری رو دیده بود، باز هم به خامگیاهخواری ادامه داده بود. 

معجزه ی خدا توی طبیعتیه که خلق کرده، ما خودمون راه رو اشتباه میریم ، بعد از خدا شاکی میشیم.من خودم هم به خاطر رژیم غذایی اشتباه یک فیبروم خیلی بزرگ دارم

خداروشکر نتیجه گرفتی عزیزم بعد این همه سختی  من ۴ بار ای یو ای شدم دکترا بعد اینهمه ازیت کردن ...

نه عزیزم نترس من به اونجاها نرسیدم یعنی روز فردای تخمک کشی دکتر گفت فایده نداره 

برو با شوهرت خوش باش

من باردارم و اگه بگم اوضاع روحیم تو بارداری چقدر بهم ریخته حتما میگید ناشکری میکنی ولی واقعا دست خودم نیست. براتون دعا میکنم که زودتر طعم مادرشدن رو بچشید و انتظار تموم شه بره پی کارش که خیلی سخته

نه عزیزم نترس من به اونجاها نرسیدم یعنی روز فردای تخمک کشی دکتر گفت فایده نداره  برو با شوهرت ...

خدا خودش کمکم کنه خیلی مشکلات زیاده راه بیمارستان دوره از یه طرفم زیاد توجه به بیمار نداره شاید بخاطر نژاد پرستی هست  هر روزم فکره😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من باردارم و اگه بگم اوضاع روحیم تو بارداری چقدر بهم ریخته حتما میگید ناشکری میکنی ولی واقعا دست خود ...

منم همس استرس دارمو بی قرارم 

نمیدونم چمه

خدای نکرده اگه یکی خبر بد بده 

یا یکی از نزدیکانم مریض بشن 

که دیگه هیچی 

دست خودشم نیست