2777
2789
عنوان

مشکلات گوارشی

2409 بازدید | 15 پست

توروخدا یکی ک پیش خدا دعاش گیراس برا من ی صلوات بگه بخدا اگه بچم نبود میگفتم همین الان بمیرم ۶ماهه یا یبوستم یا اسهال فمی لاکت ۲روزه میخورم اسهالمو بیشتر کرده  کی ازین قرص خورده چجوریاس

روده تحریک پذیر داری؟

من خوردم ی مدت خوب شدم گذاشتمش کنار.

فقط ریلکس کن بانو. استرس بریز دور تا وقتی استرس هست این حالتام هست.

استرس دور کن باور کن خوب میشی.رو مریضیه زوم نکنی حرص بخوریا ..

خوب میشه

خدایا شکرت ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روده تحریک پذیر داری؟ من خوردم ی مدت خوب شدم گذاشتمش کنار. فقط ریلکس کن بانو. استرس بریز دور تا وق ...

نمیدونم دکتر گف روده تحریک پذیر ولی من الان ۶ماهه بدبختیم اومده😢

من خیلی یهویی اینجوری شدم و هییییچ دردی چیزی ندارم فقط شکمم کار نمیکنه💔 هررر کاری میکنم درست نمیش ...

منم درد ندارم فقط نفخ و قارو قور شکم و گاهی اسهال و گاهی یبوست من از خودمم لاغرمم دارم افسردگی میگیرم😢چرا خدا هرچی درد میده ب من

منم دقیقا مثل شما فقط با این تفاوت ک اسهال نمیشم شما دکتر رفتین؟

هزاربار رفتم😢کلی آزمایشم دادم😢ی مدت خوب شدم باز شروع شده بخدا هرکی میبینم میگه چرا داری لاغر میشی دلم میخواد بمیرم😢از آندوسکوپیم خیلی میترسم😢

خب مگه بهت دارو ندادن؟ خوب نشدی موقتا؟

چرا دادن اما میگم ک هیچکدوم اثر ندارن فمی لاکتم ۳روزه میخورم اسهالمو بدتر کرده شده روزی ۸بار اسهال بخدا دیگه نمیدونم ب کی رو بزنم😢من بستنی خوردم باز این حالتام شروع شد یا شیر بخورم

چرا دادن اما میگم ک هیچکدوم اثر ندارن فمی لاکتم ۳روزه میخورم اسهالمو بدتر کرده شده روزی ۸بار اسهال ب ...

ای خدا 🤦

شاید طبعت سرده

میدونی جدیدا در مورد طب سنتی تحقیق کردم میگن اونایی که مزاجشون سودا هست

مستعد بیماری های گوارشی هستن مثل خود من

ک ی مدت کوتاهیه ک رژیم غذاییم رو تغییر دادم

ولی فقط ی کوچولو بهتر شدم

شمام تو‌ همین گوگل سرچ کن ببین به راه حلی می‌رسی یا نه

ای خدا 🤦 شاید طبعت سرده میدونی جدیدا در مورد طب سنتی تحقیق کردم میگن اونایی که مزاجشون سودا هست ...

والا دیگه انقد سرچ زدم مردم😢بخدا شوهرم از دستم خسته شده میگه هردقه ی جات درد داره و مشکل داری😭