2777
2789
عنوان

برم سراغش😈😇

88 بازدید | 13 پست

اکس من دو بار خواست کات کنه به دلایلی که خودش داره من نذاشتم ولی بار اخر قبول کردم..هر چند میگه دوست دارم ولی..🙄

حالا 9 روزه کاتیم.

میخوام بهش پیام بدم بگم

(نمیخواستم بهت پیام بدم. اصلا نمیخواستم بیام سمتت ولی تو دلیل حال خوبم بودی و نمیخوام ازت بگذرم❤️)

به نظرتون چی بنویسم؟ بگم دلم تنگه؟ یا احساسی برخورد نکنم یه مسئله ای رو بهونه کنم پیام بدم؟

هر چی فا.ل و حس ششمی هم بوده بهم گفتن یا پشیمونه یا میخواد برگرده ولی من میدونم اون خیلی مغروره وقتی خودش کات کرده به نظرتون روی برگشت داره اصلا؟!

نظرت چیه دو روز زمان بدی به خودت چون الان داری درد دوری میکشی برنگردی و چیزی که یه دور تموم کردی رو شروع نکنی دوباره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقایی یک نظر مفید و تاثیر گذار بذار لااقل

واقعیتش من اگه از خونه بیرون بیامو دمپاییمو پیدا نکنم پا برهنه میرم چ برسه برا کسی خودمو ناراحت کنم و از این تجربیات نداشتم راستش😐

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
میشه یه بار دیگه توضیح بدی🥲

😂ببین بنویس باشه

الان تازه کات کردید ممکنه حوصلش سر رفته باشه یا دلتنگ باشه ک حالا از روی هوس و اینا باشه ک‌ پیام داده

شاید واقعی باشه ک‌ اگ‌ باشه چند وقت دیگ باز میاد سراغت

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
😂ببین بنویس باشه الان تازه کات کردید ممکنه حوصلش سر رفته باشه یا دلتنگ باشه ک حالا از روی هوس و ای ...

همینجور الکی پیام بدم باشه؟😐

اخه اون پیامی نداده من میخوام بدم😐

همینجور الکی پیام بدم باشه؟😐 اخه اون پیامی نداده من میخوام بدم😐

وایسا ی لحظه حواسم نبود حالم خوب نیس😂😂😂

فک کردم اون پیام داده

ن توپیامش نده ببین میاد سراغت یا نه 

کاربری دونفره رها و ماهور❤️