2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 59 پست
اینا ب نظرم پر عقده‌ان

میگفتی اون زنی بی عقله که با وجود بدهی شوهرش پامیشه مسافرت علاوه بر بی عقل عقده ای هم هست 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خداروشکر پیشرفت مردی امیدوارم بهتر از این نصیبت بشه اینا همش از حسادته 

ممنون جانم برای شما هم بهترین ها پیش بیاد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحمدلله همسرت مرد خوبیه و زندگی خوبی دارید، همین کافیه، حرفهای زن‌داداش و اخلاقش اثری تو زندگی و خوشبختی شما نخواهد داشت

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بدش نمیاد بحث و دعوا بیافتیم ک....مادهم دعوا کم نداریم باهم ولی نمیزاریم بقیه زیاد متوجه شن

بعضیا دوسدارن به همه بگن فقط من خوبم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
خیار میدادی میگفتی فشار نخور خیار بخور

خخخخ باز داداشم گرسنه میموند.....فکر کن تو بحث داشت ریلکس خیار میخورد 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اره والا باید به داداشش می گفت یه خیار هم بده به زنت دهنش بند بشه حرف مفت نزنه

این خیلی خوب بود‌‌‌‌....

اسی نلی اسم کیه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!