2777
2789
عنوان

زنداداشم

1773 بازدید | 59 پست

من زیاد اهل طلا و این چیزا نیستم البته خیلی داشتم ولی برای خرید زمین فروختم و شوهرم بعد چند سال با پول خودش تو اون زمین خونه ساخت و زد ب نامم...الان ب مرور دارم کم کم طلاهای خورده ریز میخرم...شوهرم برام ماشین خریده و امسال اومدیم ی کوچولو تغییر دکوراسیون دادیم  فرش خریدیم و تخت خواب عوض کردیم....بعد چند شب پیش تولد بابام بود خونه مامانم جمع بودیم صحبت زندگی و خرج و گرونی بود یهو خیلی بی ربط برگشت بهم گفت بجای این ولخرجیا بهتر بود طلا میخردی  برا خودت....رو ب شوهرم با خنده  گفت آقا سامان زنت زن زندگی نیستا اگ بود میدونست باید طلا بخره با این پولا تا پس‌انداز و کمکتون بشه و خرید بیخود نکنه.....شوهرمم گفت خانومم کمکاش رو قبلا کرده حالا باید لذت ببره از زندکی مگ چند بار قراره زندگی کنیم ک همش پس انداز کنیم.....دوباره برگشت گفت بجاش هیچ طلایی نداره منم لبخند زدم و گفتم برای ی گردن و دوتا دست... ۲تا نیم ست و ۳تا النگو و ۳ تا گوشواره...۳تا انگشتر بسته بقیش میشه چشم و هم چشمی یهو اعصابش خورد شد گفت عقل نداری راحتی‌‌‌‌‌....دیگ بابام اشاره زد بسه ولش  کن.من ساکت شدم....ابله به تو چ آخه....میخواستم بگم پس انداز شما رو هم دیدم ک پارسال شوهرت ب شوهر من ۱۵۰ تومن بدهکار بود رفتین دبی گشت و گذار...

داداشمم عین اسب داشت خیار میخورد و ما رو نگاه میکرد خب جمع کن زنتو

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل زنداداش عوضی منه  یعنی مو نمیزنه با چیزایی که گفتی

اینا ب نظرم پر عقده‌ان

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
زن داداشت کرم داره چرابه شوهرت میگه به خودت بگه من بودگیسوانش درهوابود

نو خب ما راحتیم...اون منطوری رو شوهرم نداره ولی بدش نمیاد ی دعوایی بینمون بیافته

شوهر من کل داراییش رو به نام من کرده

چیزهایی هم که جدید میخره بنام بچه هامون کزده

بعد من طلا خیلی کم دارم  همه بهم میگن طلا بخر چرا طلا نداری😬

اونهمه مال و اموال که بنامم هست رو نمیبینن فقط طلا به چشمشونه

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

میخواست نظر شوهرتو نسبت بهت عوض کنه فکر کنم

بدش نمیاد بحث و دعوا بیافتیم ک....مادهم دعوا کم نداریم باهم ولی نمیزاریم بقیه زیاد متوجه شن

نو خب ما راحتیم...اون منطوری رو شوهرم نداره ولی بدش نمیاد ی دعوایی بینمون بیافته

درسته شایدمنظوری نداری ولی دوست داره توراازچشم شوهرت بندازه یادعوایی بینتون بشه شک نکن .همه هم ازروی حسادته