2777
2789

من اولین بارم بود برای یه کار ضروری زمینی از مرز خارج میشدم با مادرم و متاسفانه توری که انتخاب کرده بود مادرم مطمئن نبوده ظاهرا ،برای هتل و برگشت مشکلی نداشتیم ولی بدترین اتفاق توی ورود به مرز برامون افتاده و اینم اونکه تاکسی مرزی که تور هماهنگ کرده بود بدون اینکه ما بفهمیم توی وسایلمون که گذاشتیم صندوق عقب تعداد زیاد بسته سیگار جا داده بود و مسافر دیگش هم موبایل نو بدون مالیات همراهش بود تا ببره اونجا بفروشه اینکه توی گیت بازرسی فکر کردن ما همراه اون مسافریم و کلی گوشی های مارو هم چک کردن بماند ،نزدیک ۲ ساعت منتظر بودیم بازرسی تاکسی تموم بشه و دوباره سوارشیم چرا؟چون توی ماشین هم جاساز کرده بودن و وقتی رسیدیم دیدیم کف صندلی خودرو تماما پاره کرده پلیس و به دومین بازرسی ماشین که رسیدیم دیدیم مرتیکه راننده میگه شما هیچی نگید و وانمود کنید نمیفهمید، من درستش میکنم بعد پلیس تو چشمای ما زل زده بود هی میگفت سیگار دارید؟مامانم و من از ترس هیچی نگفتیم که مبادا فکر کنه ماهم با اوناییم و وسط راه بمونیم ،اخرش پلیس احمق ترکیه نفهمید و رد شدیم وقتی رسیدیم دیدیم همههههه جای ماشین طرف جاساز کرده و داره در میاره 

بخدا از اون روز حالم بده که از از ما بعنوان پوشش استفاده کرده و ما هم از ترس دم نزدیم از بس حالم بد بود یادم رفت شماره پلاک تاکسی رو بردارم و فقط شمارش رو از آژانس گرفتیم

مامانم میگه ولش کن ولی من بقدری عصبانیم میخوام یارو به غلط کردن بیفته و دیگه با دوتا زن تنها اینکارو نکنه 

خواهشا اگه میدونید بگید چجوری شکایت کنم و کجا پیگیری کنم

برو همین جوری که اینجاتعریف کردی دقیقا همین مدلی به مواد مبارزه با مخدر بگو و بگو که که ترسیده بودین و کلا هنگ کرده بودین 

و بهشو.نم بگین که ما میترسیم که یه وقت متوجه بشن که ما اومده و لو دادیم یه وقت بلایی سرمون میارن و اسمی ازتون در میون نباشه 

اینجوریام نیست که شمارو هم دخالت بدن حتما پیگیری می کنن 

الان قشنگ از طریق گردش مالی اینا متوجه میشن که کی مشکوکه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم بابت اتفاقی که واستون افتاده خیر نمیشناسم.فقط سیگار بوده؟پلیس ترکیه که کلا خیلی نفهمن یا خود ...

بله سیگار و بنزین داخل ماشین بود گوشیها رو پلیس گیر داد بهشون فقط که خداروشکر برای ما مشکلی پیش نیومد و اعصاب خردی و استرسش خیلی فاجعه بود

برو همین جوری که اینجاتعریف کردی دقیقا همین مدلی به مواد مبارزه با مخدر بگو و بگو که که ترسیده بودین ...

ممنون اره دقیقا مامانم هم میگفت بدتر اگه پیگیر شیم میفتن دنبالمون