من اولین بارم بود برای یه کار ضروری زمینی از مرز خارج میشدم با مادرم و متاسفانه توری که انتخاب کرده بود مادرم مطمئن نبوده ظاهرا ،برای هتل و برگشت مشکلی نداشتیم ولی بدترین اتفاق توی ورود به مرز برامون افتاده و اینم اونکه تاکسی مرزی که تور هماهنگ کرده بود بدون اینکه ما بفهمیم توی وسایلمون که گذاشتیم صندوق عقب تعداد زیاد بسته سیگار جا داده بود و مسافر دیگش هم موبایل نو بدون مالیات همراهش بود تا ببره اونجا بفروشه اینکه توی گیت بازرسی فکر کردن ما همراه اون مسافریم و کلی گوشی های مارو هم چک کردن بماند ،نزدیک ۲ ساعت منتظر بودیم بازرسی تاکسی تموم بشه و دوباره سوارشیم چرا؟چون توی ماشین هم جاساز کرده بودن و وقتی رسیدیم دیدیم کف صندلی خودرو تماما پاره کرده پلیس و به دومین بازرسی ماشین که رسیدیم دیدیم مرتیکه راننده میگه شما هیچی نگید و وانمود کنید نمیفهمید، من درستش میکنم بعد پلیس تو چشمای ما زل زده بود هی میگفت سیگار دارید؟مامانم و من از ترس هیچی نگفتیم که مبادا فکر کنه ماهم با اوناییم و وسط راه بمونیم ،اخرش پلیس احمق ترکیه نفهمید و رد شدیم وقتی رسیدیم دیدیم همههههه جای ماشین طرف جاساز کرده و داره در میاره
بخدا از اون روز حالم بده که از از ما بعنوان پوشش استفاده کرده و ما هم از ترس دم نزدیم از بس حالم بد بود یادم رفت شماره پلاک تاکسی رو بردارم و فقط شمارش رو از آژانس گرفتیم
مامانم میگه ولش کن ولی من بقدری عصبانیم میخوام یارو به غلط کردن بیفته و دیگه با دوتا زن تنها اینکارو نکنه
خواهشا اگه میدونید بگید چجوری شکایت کنم و کجا پیگیری کنم