2777
2789
عنوان

باشوهر رفیق بازچکارکنم

1074 بازدید | 92 پست

سلام دوستان من چندساله خواننده خاموشم الان سه روزه تلاش میکنم عضو سایت بشم تاتونستم الان. توروخدا خواهرانه کمکم کنید شوهرم رفیق بازع م ش ر و ب میخوره یک ماه میگ نمیرم همراه رفیقا اما دوباره میره خسته شدم داغون شدم جمعه دعوای بدی داشتیم کتکم زد میخام بیخیالش بشم کاراش برام مهم نباشه همراه رفیقاش میره اذیت نشم کمکم کنید چکارکنم توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری با مشاوره صحبت کنیم تماسی چیزی دارید بهم بدین خونمون شهرستانه کوچکه نیسته مشاور

من باشم، اگه بچه هام بزرگ باشن

میزارم پیشش و بدون اینکه بهش بگم

میرم با دوستام یا تنهایی تا 9 شب میگردم

حتی اگه به قیمت کتک خوردنم باشه😕

هر چی تکرار کنه، منم همون کار رو میکنم

[QUOTE=339692523]شوهرمنم اخلاقهای بدی داره ولی رفیق بازنیست راستش نمیدونم چکارکنی بچه ها روبفرست باهاش مسئولیت بندازگ ...[/فقط پنج شنبه جمعه تعطیله که میرع دنبال رفیقاش منو بچه هامم توی خونه ایم اونم تا شب نمیاد

شوهر رفیق باز درست نمیشه حتی با مشاوره برای همین میگن قبل ازدواج چشماتونو باز کنید 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)