2777
2789

چه لذتی داره براتون اخه پشت یکی میشینید تهمت میزنید بهش یا مسخره می کنید می خندید یا هزار جور وصله ناجور می چسبونید به یکی .نمی ترسید واقعا از خدا؟ از خدا هم نترسید پیش خودتون نمی گید چرا انقدر سرم تو زندگی دیگرانه؟

تو روخدا اگر این عادت زشتو دارید ترک کنید من چندساله ترک کردم حتی با مادر خواهرمم پشت کسی حرف نمی زنم 

عادت زشت دخالت تو زندگی دیگرانو ترک نکردی؟

پشت سر تو هم غیبت میکنیم چی میگی بابا😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت زشت دخالت تو زندگی دیگرانو ترک نکردی؟ پشت سر تو هم غیبت میکنیم چی میگی بابا😂

غیبت کن گناهامو بشور مرسی😂 اگر وقت برا زندگیت میزاشتی مجبور نبودی غیبت من یا کس دیگه ای رو بگنی 

خوش به حالت عزیزم . من نمیتونم غیبت نکنم . یه حس لذتی داره که نمیشه ترکش کرد . مخصوصاً پشت مادرشوهر و خواهر شوهر و ...یه چند تا فحش آبدارم بدم پشتشون ،همچین جیگر آدم حال میاد   

هیچ تفریحی نداریم که ،غیبتم نکنیم ؟  

غیبت کن گناهامو بشور مرسی😂 اگر وقت برا زندگیت میزاشتی مجبور نبودی غیبت من یا کس دیگه ای رو بگنی&nbs ...

مشکل مبدونی چیه؟

در وجود خودت هنوز دخالت نکردن تو زندگی دیگران نهادینه نشده

بعد الان حس میکنی ملک مقرب خدا شدی با غیبت نکردن

آقا سرت به کار خودت باشه هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوش به حالت عزیزم . من نمیتونم غیبت نکنم . یه حس لذتی داره که نمیشه ترکش کرد . مخصوصاً پشت مادرشوهر ...

اخه واقعا کار زشتیه من یکی بشینه پشت یکی جلوم غیبت کنه برام به شدت ادم غیر قابل اعتمادی میشه و رو هیچی روش حساب نمی کنم

مشکل مبدونی چیه؟ در وجود خودت هنوز دخالت نکردن تو زندگی دیگران نهادینه نشده بعد الان حس میکنی ملک ...

من اصلا فکر نمی کنم فرشته مقرب به خدام .😕 دخالتم نکردم فقط راجب ی عادت زشت صحبت کردم راحت باش عزیزم🙂 شجاید ندونید غیبت هایی که می کنید یکی بشنوه شاید چه تاثیر بدی تو زندگیتون بزاره و چه انرژی منفی روانه زندگی خودتون میشه 

اسی تو از برگزیدگانی . کسی که با خواهر و مادرش بشینه ،حرف بزنه ،غیبت نکنه ،،،،گمونم از ملائک مقرب با ...

قبلا خیلی این کارو میکردم حتی دانشگاه اما سه چهارساله نمی تونم واقعا نشستنی خودمون انقدر مسئله داریم که راجب خودمون حرف میزنیم

من اصلا فکر نمی کنم فرشته مقرب به خدام .😕 دخالتم نکردم فقط راجب ی عادت زشت صحبت کردم راحت باش عزیزم ...

من میفهمم چی میگی

اون پست رو هم به طنز گذاشتم

و کلا درگیر دیگران نیستم کسی هم بخواد حرف دیگرانو بزنه من سکوت میکنم تا حرفش تموم شه بحث ادامه پیدا نکنه

ولی بیان کردن هر چیزی زبون خاص خودشو داره

اینکه غیبت میکنیم یا نمیکنیم لزوما برتری یا فرومایگی خاصی بهمون نمیده