2821
2789
عنوان

قاب گوشی

255 بازدید | 17 پست

دوستان این قاب گوشیابنظرتون چطوره؟اگه عکس قاب گوشی قشنگ داریدبفرستید

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایما بعد یه مدت زبر میشن و شکلشون رو از دست میدن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
قدیمی شده عزیزم

میدونم خیلی وقته هست،ولی هرچی قاب میگیرم یارنگش می‌ره یاکثیف میشه،میگم شایدایناروبشه شست ودیرخراب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایما بعد یه مدت زبر میشن و شکلشون رو از دست میدن

خیلی خراب میشن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر خوشکله چند قیمته؟

۱۸۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خراب میشن؟

میدونی کلن حالتش رو از دست میده و تمام اون پشم ها زبر میشن و میخوابن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
من هفت سال پیش داشتم ز‌ود خراب میشن 

پشماش میخوابه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گوشی داغ میکنه من یه مدت داشتم فقط برا چند ساعت خوبه دائمی نه

گاهی بیرون رفتنی بایدانداخت دیگ،خیلی خوشگلن آخه🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی کلن حالتش رو از دست میده و تمام اون پشم ها زبر میشن و میخوابن

من خیلی خوشم میاد آخه🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز