pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 عنوان کیا موقع پ/ریودی کمر درد خیلی شدید دارن/کادر درمان بیاد لطفا 64 بازدید | 11 پست بچه ها من دو روزه عادت ماهیانه شدم ولی کمرم انگار گرفته دقیقا پشت کمرم پایینش یکمم میسوزهخیلی درد میکنه توی خم و راست شدنم اذیت میشم تا حالا انقدر شدید نبوده تا حالا تو همچین شرایطی بودید؟تا چند روز ادامه پیدا میکنه؟ 1403/02/30 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4713 من کل پریودام همینهالانم پریودم دارم میمیرمفقط با مسکن اروم میشه آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 من کل پریودام همینه الانم پریودم دارم میمیرم فقط با مسکن اروم میشه ببین درد آروم میشه کمر من هم درد میکنه هم انگار گرفته اصلا خیلی بدهمنم پریودام دردناکه ولی این دیگه واقعا خیلی اذیت میکنه
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4713 ببین درد آروم میشه کمر من هم درد میکنه هم انگار گرفته اصلا خیلی بده منم پریودام دردناکه ولی این دیگ ... عفونت یا کیست نداری خدایی نکرده؟ی سونو میدادی آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 عفونت یا کیست نداری خدایی نکرده؟ ی سونو میدادی دو سال پیش دادم نداشتم ولی الان نمیدونم باید برمخیلی خطرناکه؟کمرم خوب میشه دردش؟ اصلا اعصابم خورده
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4713 دو سال پیش دادم نداشتم ولی الان نمیدونم باید برم خیلی خطرناکه؟ کمرم خوب میشه دردش؟ اصلا اعصابم خور ... دوباره برو انجام بدهکار سنگین نکن سردی هم نخورمن نزدیک پریودی سردی بخورم اینشکلی میشم آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 دوباره برو انجام بده کار سنگین نکن سردی هم نخور من نزدیک پریودی سردی بخورم اینشکلی میشم خیلی گوجه سبز و سردی خوردم روی کاشی هم خیلی نشستمباشه حتما میرمفقط چند روز طول میکشید خوب بشی؟
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4713 خیلی گوجه سبز و سردی خوردم روی کاشی هم خیلی نشستم باشه حتما میرم فقط چند روز طول میکشید خوب بشی؟ بستگی ب بدن دارهرو کاشی اصلاااا نشین پریوداتو خیلی سنگین و دردناک میکنهتا میتونی گرمی بخورکاچی خرما و حلوا زیاد بخور اولین فرصتم برو سونو بدهی هفته قبل پریودیتم تا میتونی گرمی بخور آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 بستگی ب بدن داره رو کاشی اصلاااا نشین پریوداتو خیلی سنگین و دردناک میکنه تا میتونی گرمی بخور کاچی ... چشم عزیزم فقط یه سوال دیگه به نظرت خطرناکه؟یعنی کیست و عفونت خیلی خطرناکه؟
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4713 چشم عزیزم فقط یه سوال دیگه به نظرت خطرناکه؟یعنی کیست و عفونت خیلی خطرناکه؟ نه عزیزم نترسنهایت دو دوره دارو بخوری خوب خوب میشیفقط گرمی زیاد بخور رعایت بکنشکمتو با ی شال ببند البته نه خیلی سفت که اذیت بشیخرما بخور حلوا و کاچی بخورسرپا حموم کندستوپاتم تو اب سرد نزن آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 نه عزیزم نترس نهایت دو دوره دارو بخوری خوب خوب میشی فقط گرمی زیاد بخور رعایت بکن شکمتو با ی شال ب ... چشم عزیزم خیلی ممنونم گلم دستت درد نکنه انشالله همیشه شاد و سلامت باش😘🌹🌹