2777
2789

بچه ها من  دو روزه عادت ماهیانه شدم ولی کمرم انگار گرفته دقیقا پشت کمرم پایینش یکمم میسوزه

خیلی درد میکنه توی خم و راست شدنم اذیت میشم 

تا حالا انقدر شدید نبوده 

تا حالا تو همچین شرایطی بودید؟تا چند روز ادامه پیدا میکنه؟

من کل پریودام همینه

الانم پریودم دارم میمیرم

فقط با مسکن اروم میشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من کل پریودام همینه الانم پریودم دارم میمیرم فقط با مسکن اروم میشه

ببین درد آروم میشه کمر من هم درد میکنه هم انگار گرفته اصلا خیلی بده

منم پریودام دردناکه ولی این دیگه واقعا خیلی اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین درد آروم میشه کمر من هم درد میکنه هم انگار گرفته اصلا خیلی بده منم پریودام دردناکه ولی این دیگ ...

عفونت یا کیست نداری خدایی نکرده؟

ی سونو میدادی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دو سال پیش دادم نداشتم ولی الان نمیدونم باید برم خیلی خطرناکه؟ کمرم خوب میشه دردش؟ اصلا اعصابم خور ...

دوباره برو انجام بده

کار سنگین نکن سردی هم نخور

من نزدیک پریودی سردی بخورم اینشکلی میشم

دوباره برو انجام بده کار سنگین نکن سردی هم نخور من نزدیک پریودی سردی بخورم اینشکلی میشم

خیلی گوجه سبز و سردی خوردم روی کاشی هم خیلی نشستم

باشه حتما میرم

فقط چند روز طول میکشید خوب بشی؟

خیلی گوجه سبز و سردی خوردم روی کاشی هم خیلی نشستم باشه حتما میرم فقط چند روز طول میکشید خوب بشی؟

بستگی ب بدن داره

رو کاشی اصلاااا نشین پریوداتو خیلی سنگین و دردناک میکنه

تا میتونی گرمی بخور

کاچی خرما و حلوا زیاد بخور اولین فرصتم برو سونو بده

ی هفته قبل پریودیتم تا میتونی گرمی بخور

بستگی ب بدن داره رو کاشی اصلاااا نشین پریوداتو خیلی سنگین و دردناک میکنه تا میتونی گرمی بخور کاچی ...

چشم عزیزم فقط یه سوال دیگه به نظرت خطرناکه؟یعنی کیست و عفونت خیلی خطرناکه؟

چشم عزیزم فقط یه سوال دیگه به نظرت خطرناکه؟یعنی کیست و عفونت خیلی خطرناکه؟

نه عزیزم نترس

نهایت دو دوره دارو بخوری خوب خوب میشی

فقط گرمی زیاد بخور رعایت بکن

شکمتو با ی شال ببند البته نه خیلی سفت که اذیت بشی

خرما بخور حلوا و کاچی بخور

سرپا حموم کن

دستوپاتم تو اب سرد نزن

نه عزیزم نترس نهایت دو دوره دارو بخوری خوب خوب میشی فقط گرمی زیاد بخور رعایت بکن شکمتو با ی شال ب ...

چشم عزیزم خیلی ممنونم گلم دستت درد نکنه انشالله همیشه شاد و سلامت باش😘🌹🌹