شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 عنوان میخوام شوهرمو بکشم 211 بازدید | 9 پست چجوری بکشم مرگ موش بدم خوبه؟؟😂واقعا خیلی خستم کرده همش نفرینش میکنم حس میکنم دعا نوشتن برامون تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️ 1403/02/30 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 موفق باشی سلامت باشی😂 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 مرگ موش که هیچ زهرهلاهل هم بدی این مردانمیمیرن سگ جونن ای بابا تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 قرص برنج مرسی😂😂 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شیرین_عقل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 ارزش نداره بخاطرش قاتل شی واقعا ارزش نداره دستام به خون کثیفش آلوده بشه😂🥴 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️