2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 21 پست

شايد مسخره بياد ولي يكي از فاميلاي خيلي دور كه عقد كرده بود بعد مدتي بصورت ناگهاني شوهرش حرف طلاق ميزنه خودشون ميگفتن پسره رو سحر و جادو كردن  حاضر نبود دختره رو ببره خونه 

مادر و دختر ميرن يه جا يه دعا ميگيرن برا مهر و محبت و تو همون هفته پسره پاميشه ميره مدرسه دختره( معلم بودن هر دو) و بهش ميگه بيا بريم سر خونه زندگيمون

در حال حاضر هم دارن زندگي ميكنن 

بنظرم دم اخري اينم امتحان كن شايد نتيجه داد

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همون حرف خودت درسته... هنوز دل نکندی بخاطر اون دلت میخاد پیام بدی...

همسرت احتمالا به دو علت میخاد طلاق بده: اول اینکه زیر سرش بلند شده و.... و یا اینکه شما  توی رابطه و زندگی با ایده الش فاصله داشتی.... متاسفانه اقایون خیلی راحت میتونن روی وجدانشون پا بذارن البته قانون عرف و جامعه هم یجوریه که اونا رو توی این راه همراهی میکنه! نص قانون میگه حق طلاق با مرده حتی اگر در سند نکاهیه این حق رو بعنوان شرط به زن بدن باز هم حق طلاق برای مرد از بین نمیره و این یکی از بدترین قانون های ماست....

عزیزم اگر مطمئنی تمام تلاشتو برای زندگیت کردی و اون بوده که نخواسته ادامه بده دیگه هیچ دلیلی برای گله و شکایت نیست و تو باید یجوری وانمود کنی که زیادم ناراحت نیستی .... قوی باشی و هنوز سنی نداری میتونی ازدواج بهتری هم داشته باشی.... به نظرم برای بهت شدن زندگی شخصی خودت از یک مشاور کمک بگیر.... اگه میتونی دنبال کار باش حتی با حقوق پایین . کار به 2 لحاظ برات خوبه همین که مشغولت میکنه و کمتر به گذشته فکر میکنی و همینکه توی اجتماعی و میتونه راهی باشه برای پیدا شدن یه خواستگار خوب برات....

گذشته ات رو به همون گذشته بسپار و فکر اینده باش.... سعی کن قوی باشی

درد و غم مشکلی رو حل نمیکنه....

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

اگه دوست داری مسیج بده اما قبلش از لحاظ روحی خودتو برای هر چیزی آماده کن مثلا جواب ندادن یا جواب بد دادن که ایشااله اینجوری نشه

راجع به اینکه دل نکندی حتماااا با یه مشاور صحبت کن عزیزم

هر چه سریعتر به خودت بیای زودتر راحت میشی و زندگی روی روال میفته

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....